Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Facebookon sok ember miért...

A Facebookon sok ember miért reagál nevető fejjel halálhíreknél, haláleseteknél?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy bennem van a hiba, de nem tudom megérteni hogy mi olyan vicces több száz vagy ezer ember számára, ha valaki valamilyen nem mindennapi módon életét veszti.mióta használom a facebookot nem kicsit vagyok meglepődve azon hogy a magyar facebookozók ennyire pszichopaták.

2018. febr. 15. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet azon rágódni, vajon egyeseknek miért szórakoztató más ember halála, de szerintem engedd el. Általában nem ríkat meg senki halála (pedig már jó pár családtagom halott), és közönyösen tudomásul veszem, hogy nincs többé mondjuk a szomszéd Józsi bácsi. Viszont, ha olyan nevetséges módon halt meg, mint (FIGYELEM: megtörtént eseményt mesélek el) egy néni, akire a nagy dolog végzése közben jött rá a szívroham, bűn nem nevetni. :D A Darwin-díjasokon is csak nevetek, nem tudom, mit kell ezen felháborodni. :D
2018. júl. 21. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!