Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Állandóan egyedül akarok...

Állandóan egyedül akarok lenni. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Nem szeretek új kapcsolatokat kialakítani, ismerkedni se emberekkel érintkezni. Már kamasz koromban is inkább a szobámban voltam egyedül, sose buliztam vagy nem csináltam a szokásos dolgokat. Most az én korosztályomnál szinte csak azt látom, hogy házasok, gyereket várnak nekem meg az a célom hogy egy saját lakásban egyedül éljek. Félreértés ne essen, ez így jó, így érzem jól magam. Viszont nekem is vannak vágyaim pl hogy férjhez menjek mégis mindig arra jövök rá hosszabb távon úgyse bírnám valaki mellett. Tudom, hogy ez nem normális és kezdek aggódni..

26/N

2018. febr. 14. 17:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is egyedül akarnék élni, éltem is, jó volt, visszasírom. De én úgy bírtam csak élni, hogy egy darab háziállat se, mert az is kicsinálja az idegeim! Én, teljesen egyedül a lakásban, senki más, még egy bogár se!
2021. márc. 3. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!