Bár én sok mindenkinek szívesen segítek, nekem miért nem hajlandó senki segíteni?
Csak gyártják a kifogásokat hogy nincs idejük sajnos nem tudják, betegek, inkBb nem is valaszolnak stb
De amikor nekik kell segítség azonnal írnak nekem
Úgy érzem ki vagyok használva. Listázzak inkább mindenkit és a negatívokat toroljem az életemből?
Ugyanez igaz a baratsagaimra, úgy érzem beleteszek mindent, mégis én ütök mindig mindenki után. Hanyagoljam ezeket is?
Hangsúlyozom egyik esetben SINCS szó pénzről. Itt a pénzen kívüli részről van szó.
Tapasztalatokat is szívesen várok :)
Nem tudom, hány éves vagy, de sajnos az előttem szólónak igaza van.
Ilyen világot élünk, aki jót tesz, az cserébe sokszor nem kap semmit, ha neki van szüksége szívességre.
Ezért kell megválogatni azt a kevés barátot, akire ugyanúgy önzetlenül lehet számítani.
Inkább 1-2-3 barátom legyen csak, de ők igaziak legyenek.
A többit szelektáld. Én már megtanultam, sok az önző érdekember, aki csak elvárja a segítséget, de cserébe nem kapsz semmit.
Amit végleg utálok, ha valaki felhív telefonon például, megkérdezi, mi van velem, (épp lábadozok), aztán fél mondatom után csak a saját gondjait mondja fél órán keresztül úgy, hogy szóhoz sem enged jutni.:) Falra tudok tőle mászni..., és mennyi ilyen van/volt.
Építsd le őket szép fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!