Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a velemenyed azokrol az...

Mi a velemenyed azokrol az emberekrol akik nem akarnak gyereket?

Figyelt kérdés
En is ebbe a csoportba tartozom es kivancsi lennek mas emberek velemenyere. Megertem az elonyeit a gyermekvallalasnak de tobb hatranyat latom. Pluszba ez egy eletre szolo felelosseg...
2018. febr. 7. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok. Akik meg akarnak gondolom tudják mit vállalnak.
2018. febr. 7. 15:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es, beleolvastam, wow. Soha nem értettem, miért termel ez ekkora dühöt egyesekben. Ha ÉN nem akarok valamit, attól nekik még lehet.

Én már komolyan elgondolkodtam, hogy mégsem olyan szuper gyerekeket vállalni, és a csalódásukat verik le rajtunk.

2018. febr. 7. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok, de már 5-en biztos rám akarták volna tukmálni, hogy de legyen és biztos lesz is, majd meglátom :D Köztük a saját anyám is. Azóta nem nagyon mondom a véleményem ezen a téren, ha kérdeznek sem, és nem is erősködöm, hogy márpedig én így gondolom. Hagyom, hogy elmondják a szövegüket, én eldöntöttem, hogy nem én leszek az, aki meglátja a végén :D
2018. febr. 7. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Megértem őket, egyet értek velük, legalább ők előre gondolkodnak. Kicsit önzőségnek vélem, hogy létrejön egy új jövevény, aki nem kérte az életet, csak kapta, és lehet, hogy nem feltétlen alkalmas környezetbe kerül(ne). Ez baj (lenne), ezért értek egyet azokkal, akiknek nincs.
2018. febr. 7. 21:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szintén nem akarok. Sajnos tapasztalom, nagyon agresszívak velünk szemben az emberek.
2018. febr. 7. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!