Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnék ilyen "loner"...

Hogy lehetnék ilyen "loner" típusú ember?

Figyelt kérdés
Szóval ilyen magának való, aki tudja értékelni a saját magam társaságát. Az a baj hogy borzasztó társaságfüggő vagyok. Minden hétvégén megyek társaságba, aztán jól bepiálunk, mert legalább addig elfelejtem hogy mennyire utálom magam, meg ezt az életet ahogy most élnem kell. Hogy tudnék így magamba fordulni?
2018. febr. 4. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez beállítottság kérdése. Ha megjátszod hogy te megvagy egyedül az elég izzadságszagú lesz! Mint a 13 éves tejfogú depressziósok.
2018. febr. 4. 20:00
 2/12 tetris ***** válasza:
100%
Saját magad elől nem tudsz elmenekülni! Egyszer úgyis le kell ülnöd magaddal, és a mélyére kell nézned a dolgoknak. Ez a társaságba járás örökké nem tarthat.
2018. febr. 4. 20:03
 3/12 A kérdező kommentje:

"Egyszer úgyis le kell ülnöd magaddal, és a mélyére kell nézned a dolgoknak. "

Évek óta ezt teszem. De nem igazán van járható megoldás.

2018. febr. 4. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Furcsán van megfogalmazva a problémád. Szerintem itt inkább az a probléma gyökere, hogy utálod magad. Ez nem függ attól, hogy társaságban vagy-e vagy egyedül, az ember egymagában is tud önutálatban szenvedni, talán mégintenzívebben is! Az sem a társaságtól függ, hogy piálsz-e, aki szenvedély betegségekben szenved, az egyedül sem tud elszakadni.
2018. febr. 4. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Én pont fordított eset vagyok, mint te, túlságosan magamba fordulok, abban bízok, hogy jobban ellehetnék társaságokban inkább, mert nekem ez segítene az önértékelésemben.
2018. febr. 4. 20:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Én pl inni nem tudok így egyedül, de ha elmegyek társaságba akkor kell hogy felszabaduljak és elfelejtsem a sok fszságot.
2018. febr. 4. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Én régen elég sz.r barátok társaságában voltam és rájöttem, hogy ha el szeretnék menni oda ahová szeretnék és megcsinálni olyan dolgokat amikre mindig is vágytam, akkor nem várhatok másra.
2018. febr. 4. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg társaságba nem tudok járni, hiába erőltettem nagyon sokáig, a párjaimmal is mindig szakítottam pár hónap után, mert az agyamra mentek azzal, hogy folyton velük kellett lenni. Ez tényleg beállítottság kérdése, egy-két estére magadra erőltetheted a másik szerepet, de hosszú távon belerokkansz. Mélyítsd el valamelyik haveroddal a kapcsolatot, és beszéld meg vele a problémáid szerintem.
2018. febr. 4. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Régen én is baromira magamba fordultam, utáltam önmagamat.

Belőlem ezt az önutálatot leginkább apukám viselkedése (évek óta nem beszélek vele) és az okozta, hogy meleg vagyok és nagyon nehéz volt ezt megemésztenem.

Aztán valahogy rám talált pár olyan ember, akik segítettek önmagam elfogadásában és egyre több emberrel építettem fel jó kapcsolatot, barátságokat.

Nekem is leginkább a társaság a kiút, de elég nehéz, mert nem vagyok hozzászokva mondjuk ahhoz, hogy ki kell állnom magamért vagy ahhoz, hogy valaki vitatkozzon velem.

Az egyik lány barátom ráadásul folyton hisztizik, mindig talál valamit és aztán baromira megbánt.

Nemcsak engem, hanem más barátait is.

Aztán bocsánatot kér (nem mindig mondjuk) és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.

Aztán meg, ha én sértem meg vagy én csinálok valamit, akkor azt hónapokig emlegeti.

A múltkor egy ilyenért pl úgy akart bosszút állni, hogy kiteregeti az életemet (azt, hogy meleg vagyok, azt, hogy ki jön be).

Amúgy az összes olyan barátja, akikkel nincs közvetlen kontaktom (tehát nem ismernek vagy a bartud rólam MINDENT, ami szintén elég zavaró.

Semmit nem tudok neki úgy elmondani, hogy ne tudják mások, és nagyjából hetente (többször) rajtam tölti ki a szar kedvét éd mindenről én tehetek...

2018. febr. 4. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az égvilágon semmi köze az önutálatodnak ahhoz, hogy loner vagy-e vagy sem (kivéve ha rosszindulatú társaságban vagy, akik szándékosan leépítenek) Mik azok a “f.szs.gok”az életedben? Ezek miért oldódnának meg azzal, hogy lonerré válsz? Az egyedüllét is okoz önmagában problémákat, tehát nem ezen múlik minden.
2018. febr. 4. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!