Kedvenc esti elfoglaltság?
Figyelt kérdés
Mivel szoktátok elütni az időt este? Filmezés? Esetleg van aki itt szívesen ragad könyvet vagy épp tollat és ír? Szereti valaki nézni a csillagokat? Vagy csak zenét szoktatok hallgatni? Trollok kíméljenek,ha kérhetem. :)2018. febr. 1. 23:02
11/21 anonim válasza:
Olvasás, filmnézés, vagy épp a neten "bóklászok egy kicsit".
12/21 anonim válasza:
Nem vagyok troll! Én szenvedélyesen szeretem az alvás előtti pedonekrozooasphyxiás kisfilmeket.
13/21 A kérdező kommentje:
#10 Kövezz meg,de -bár elektromos- átkutattam az egész "szerkezetet" és sehol egy bemenet... komolyan mondom nekem már mindegy lenne ha nem passzol is de hát sehol semmi.. :D Vagy én vagyok vaksi vagy ez ilyen..
2018. febr. 1. 23:15
14/21 anonim válasza:
Olvasással, színezéssel, ábrándozással telnek az estéim...
15/21 A kérdező kommentje:
#14 Nem is rossz. Talán én is színezek. Kipróbálom majd így este. Az ábrándozás meg nálam is megvan. :P
2018. febr. 1. 23:55
16/21 anonim válasza:
13, Azt hogy? Nincs semmi használati utasítás, vagy bármi?
17/21 anonim válasza:
A világegyetemről szoktam műsorokat hallgatni. Megnyugtat, és alvás közben is tanulok. Amúgy én meg dobolok, és este is lenne kedvem, csak nem vagyok állat.
18/21 A kérdező kommentje:
#16 Háth... biztos van valahol. Nos a probléma csak annyi,hogy az a valahol bárhol lehet. Fogalmam sincs hol a doboza,pedig nem egy apró valami.. :D
2018. febr. 2. 06:39
19/21 anonim válasza:
Filmezés, netezés, pötsverés.
Régebben rajzoltam is, de ma már egyszerűen nem tartom elégségesnek a fényt, amit a mesterséges fényforrások adnak.
20/21 anonim válasza:
Vagy döglök a tévé előtt, vagy elmegyek az uszodába úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!