Van egy pár, ami most hirtelen eszembe jut:
- kétkezes vagyok de a bal kezemmel csak függőleges felületre írok, a jobb kezemmel meg csak vízszintesre
- ebédnél előbb eszem a másodikat és utána a levest
- van egy táblám amin a heti teendőim szerepelnek, enélkül elveszettnek érzem magam
- kis dolgokat is akkor érzek biztonságosnak, ha előre eltervezhetem, ez gyakran szó szerint történik, pl. ha nem tudom eldönteni hogy hol egyek, akkor lejegyzetelem a lehetőségeket, mellé az igényeimet és a pro és kontra érvek alapos tanulmányozása után eldöntöm hogy francba az egésszel, eszek otthon :D
- érdekes módon hirtelen döntéshelyzetben percek alatt durva adatmennyiséget futtatok át az agyamon és gyorsan döntök, de ez lehet attól hogy a sok papíron tervezés után már kívülről tudom az infókat
- imádom a jó minőségű ecseteket simogatni és fogdosni
- a csokikat meghatározott szisztéma szerint rétegekre bontom és úgy eszem meg, ismeretlen csokinál ehhez stratégiát kell kialakítanom, régebben a csomagoláson lévő képre hagyatkoztam de sok csoki a valóságban tökre nem olyan, ezért inkább guglizok róla egy valós képet és az alapján eldöntöm hogy hogy eszem meg és aztán bontom ki
- amit nagyobb macera nélkül színek szerint szét lehet válogatni, azt szétválogatom pl. gumicukor de egy párolt zöldséggel már nem kezdek bele
- szeretem ha a cuccaim a látható fény spektruma szerint vannak sorba rendezve
- irtózom attól hogy indokolatlanul nedves lesz a kezem (indokolatlanul = nem fürdés, mosogatás stb. hanem pl. véletlenül belenyúlok az asztalra cseppent vízbe)
- imádom a szövegkiemelők illatát, amikor újak, rendszeresen megnyalom őket mintha nem tudnám hogy a gyümölcsillat dacára ugyanúgy szövegkiemelő ízük lesz
Biztosan van még, az ismerőseim jobb források lennének e tekintetben.
Csak meleg színű, pirosas körömlakkot viselek el a körmeimen (piros, bordó, rózsaszín, korall, esetleg nude).
Utálok félhomályban lenni. Inkább világítsa ki a szemem a lámpa, mint hogy félhomályban legyek.
Amint az előbb is írta valaki: én is utálom, ha indokolatlanul vizes lesz a kezem.
Amúgy elég nehezen szedtem össze ezt a hármat. Kifejezetten szétszórt ember vagyok, művészlélek, így nincs napi rutinom, bevált szokásaim. Néha azt kívánom, bár lennének. Egyszerűbb lenne az élet, összeszedettebb. :)
- sajns tépkedem a számról a bőrt, ha ideges vagyok
- porcukorral és szalonnával eszem a túrós csuszát
- gyakorlatilag bármikor képes vagyok csak csokin élni
- csak a bejáratott párnámon tudok aludni
- csak a párom bal válla kényelmes :D
- a nápolyit szeletenként eszem (vékony ostyalaponként)
- a krémes bonbonokat előbb kinyalom és utána eszem meg az ostyát
- a bal csuklómon mindig kell lennie vagy karkötőnek vagy hajguminak
- noha balkezes vagyok, színezni sokkal szebben tudok jobbal, mert óvatosan-lassan csinálom
Van néhány elég bizarr szokásom,de nem vagyok közveszélyes :D
-néha szoktam fogkrémet enni
-szeretem rágni a szivacsot
-úgy öltözködök,mintha a 80-as években lennénk (valamiért imádom a retro stílust)
-az utcán fél percenként szétnézek,hogy követ-e valaki,vagy vannak-e gyanús emberek a közelben
-MINDIG hordok magamnál zacskót,mert félek,hogy elhányom magam
-gázspray-t is mindig hordok magamnál,még arra az esetre is,ha csak a szomszédba megyek
-amikor vérzik a lábam/kezem,sose törlöm le a vért,hanem gyönyörködök benne (na jó,ez tényleg elég durva)
-a Túró Rudit úgy eszem,hogy előbb lerágom a csokit,aztán megeszem a túrót
-a szőlőszemet meghámozva eszem meg,de a legtöbb gyümölcsöt mégis csak akkor eszem meg,ha rajta van a héja (kivétel:szőlő,kivi,dinnye,banán)
Szinte betegesen vonzanak a régi gépek,motorok stb.
Van amikor egész nap ezekről szóló cikkeket olvasok, videókat nézek.
(de a fejemben lévő hangok azt mondták,hogy ez teljesen normális) :)
Na, egy pár a sok közül.
-Tépkedem a körmömet és a számat
-Először a másodikat eszem, utána a levest
-Agyonfűszerezek/csípősözök mindent (imádom a csípőst)
-A legnagyobb melegben is csak úgy tudok aludni, ha legalább a nyakamig fek.van húzva a takaró, ill. csak háton
-Rossz kedvem van amikor süt a nap, meleg és jó idő van, ellenben amikor vihar, hideg van, szakad az eső/hó akkor van igazán kedvem élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!