Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen furcsa szokásaitok vannak?

Milyen furcsa szokásaitok vannak?

Figyelt kérdés

2018. jan. 31. 18:30
1 2
 11/19 Metionin ***** válasza:
91%

Van egy pár, ami most hirtelen eszembe jut:

- kétkezes vagyok de a bal kezemmel csak függőleges felületre írok, a jobb kezemmel meg csak vízszintesre

- ebédnél előbb eszem a másodikat és utána a levest

- van egy táblám amin a heti teendőim szerepelnek, enélkül elveszettnek érzem magam

- kis dolgokat is akkor érzek biztonságosnak, ha előre eltervezhetem, ez gyakran szó szerint történik, pl. ha nem tudom eldönteni hogy hol egyek, akkor lejegyzetelem a lehetőségeket, mellé az igényeimet és a pro és kontra érvek alapos tanulmányozása után eldöntöm hogy francba az egésszel, eszek otthon :D

- érdekes módon hirtelen döntéshelyzetben percek alatt durva adatmennyiséget futtatok át az agyamon és gyorsan döntök, de ez lehet attól hogy a sok papíron tervezés után már kívülről tudom az infókat

- imádom a jó minőségű ecseteket simogatni és fogdosni

- a csokikat meghatározott szisztéma szerint rétegekre bontom és úgy eszem meg, ismeretlen csokinál ehhez stratégiát kell kialakítanom, régebben a csomagoláson lévő képre hagyatkoztam de sok csoki a valóságban tökre nem olyan, ezért inkább guglizok róla egy valós képet és az alapján eldöntöm hogy hogy eszem meg és aztán bontom ki

- amit nagyobb macera nélkül színek szerint szét lehet válogatni, azt szétválogatom pl. gumicukor de egy párolt zöldséggel már nem kezdek bele

- szeretem ha a cuccaim a látható fény spektruma szerint vannak sorba rendezve

- irtózom attól hogy indokolatlanul nedves lesz a kezem (indokolatlanul = nem fürdés, mosogatás stb. hanem pl. véletlenül belenyúlok az asztalra cseppent vízbe)

- imádom a szövegkiemelők illatát, amikor újak, rendszeresen megnyalom őket mintha nem tudnám hogy a gyümölcsillat dacára ugyanúgy szövegkiemelő ízük lesz

Biztosan van még, az ismerőseim jobb források lennének e tekintetben.

2018. jan. 31. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak meleg színű, pirosas körömlakkot viselek el a körmeimen (piros, bordó, rózsaszín, korall, esetleg nude).

Utálok félhomályban lenni. Inkább világítsa ki a szemem a lámpa, mint hogy félhomályban legyek.

Amint az előbb is írta valaki: én is utálom, ha indokolatlanul vizes lesz a kezem.

Amúgy elég nehezen szedtem össze ezt a hármat. Kifejezetten szétszórt ember vagyok, művészlélek, így nincs napi rutinom, bevált szokásaim. Néha azt kívánom, bár lennének. Egyszerűbb lenne az élet, összeszedettebb. :)

2018. jan. 31. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:

- sajns tépkedem a számról a bőrt, ha ideges vagyok

- porcukorral és szalonnával eszem a túrós csuszát

- gyakorlatilag bármikor képes vagyok csak csokin élni

- csak a bejáratott párnámon tudok aludni

- csak a párom bal válla kényelmes :D

2018. febr. 1. 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

- a nápolyit szeletenként eszem (vékony ostyalaponként)

- a krémes bonbonokat előbb kinyalom és utána eszem meg az ostyát

- a bal csuklómon mindig kell lennie vagy karkötőnek vagy hajguminak

- noha balkezes vagyok, színezni sokkal szebben tudok jobbal, mert óvatosan-lassan csinálom

2018. febr. 1. 11:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a szokásaim furcsák, én vagyok furcsa.
2018. febr. 1. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Van néhány elég bizarr szokásom,de nem vagyok közveszélyes :D

-néha szoktam fogkrémet enni

-szeretem rágni a szivacsot

-úgy öltözködök,mintha a 80-as években lennénk (valamiért imádom a retro stílust)

-az utcán fél percenként szétnézek,hogy követ-e valaki,vagy vannak-e gyanús emberek a közelben

-MINDIG hordok magamnál zacskót,mert félek,hogy elhányom magam

-gázspray-t is mindig hordok magamnál,még arra az esetre is,ha csak a szomszédba megyek

-amikor vérzik a lábam/kezem,sose törlöm le a vért,hanem gyönyörködök benne (na jó,ez tényleg elég durva)

-a Túró Rudit úgy eszem,hogy előbb lerágom a csokit,aztán megeszem a túrót

-a szőlőszemet meghámozva eszem meg,de a legtöbb gyümölcsöt mégis csak akkor eszem meg,ha rajta van a héja (kivétel:szőlő,kivi,dinnye,banán)

2018. febr. 1. 19:20
 17/19 anonim válasza:
100%

Szinte betegesen vonzanak a régi gépek,motorok stb.

Van amikor egész nap ezekről szóló cikkeket olvasok, videókat nézek.

(de a fejemben lévő hangok azt mondták,hogy ez teljesen normális) :)

2018. febr. 1. 19:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Na, egy pár a sok közül.

-Tépkedem a körmömet és a számat

-Először a másodikat eszem, utána a levest

-Agyonfűszerezek/csípősözök mindent (imádom a csípőst)

-A legnagyobb melegben is csak úgy tudok aludni, ha legalább a nyakamig fek.van húzva a takaró, ill. csak háton

-Rossz kedvem van amikor süt a nap, meleg és jó idő van, ellenben amikor vihar, hideg van, szakad az eső/hó akkor van igazán kedvem élni

2022. febr. 20. 08:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Vannak furcsa fétiseim, amik mások számára rendkívüliek lehetnek!
febr. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!