Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért tartják gazdagnak...

Sokan miért tartják gazdagnak azt, aki valamivel a magyar átlag felett él?

Figyelt kérdés

Meglátnak valakit egy 5-10 millás kocsiban, vagy a legújabb iPhone-al, esetleg egy drágább karórával és azonnal gazdagnak titulálják.

Egyrészt ez nagyon távol van a valódi gazdagságtól, másrészt lehet hogy mindene hitelre van.

2018. jan. 31. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
A gazdagság, relatív dolog. Akinek csak egy használt Suzukira telik, az nyilván gazdagnak tartja azt, aki 5- 10 milliós kocsit vesz.
2018. febr. 1. 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt Magyarországon ha már valaki létminimum felett kap az már gazdagnak számít. Ez van itten.
2018. febr. 2. 03:28
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
5 millás kocsit sokszor egy szakmunkás lízingel, legújabb iPhone-t sokszor prolik is megveszik 150 ezres fizetéssel, nem tudom mit tartasz drága karórának, de ha egy Hublot-ra vagy egy Patek Philippe-re gondolsz, akkor ja, akkor gazdag a tag.
2018. febr. 3. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is jártam így. Nem voltunk hú de gazdagok, de nagy kertes házban nőttem fel, volt 2 kocsink (egyik céges), átlagos márkájúak. Az egyik barátnőm gyerekkoromban állandóan féltékeny volt, azt mondta, mi gazdagok vagyunk, így elvárta, hogy állandóan én hívjam vissza őt, én vegyek neki kakaós csigát stb., és ha nem, akkor smucig vagyok. Ő, aki 2 testvérével lakott egy szobában úgy tapasztalta, hogy mi gazdagok vagyunk, mert volt saját szobám. Én megértem a helyzetét, de rohadt idegesítően viselkedett.
2018. febr. 18. 20:12
 15/16 anonim válasza:
Megkerdezhetem kedves kerdezo hogy mi szamit ma egy "magyar átlag" nak ?
2018. febr. 18. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Első leírta. Havas Henrik nem fogja azt mondani neked, hogy gazdag vagy, ha iphonet lát a kezedben. De a nyóckeri koldusnak még a Mariska néni nájlon harinnyája is felesleges kiadás.
2018. máj. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!