Mit lehet arra válaszolni, mikor azt mondják, "hú, de alacsony vagy. "?
Már nem tudom, hányas válaszoló voltam, én írtam, hogy a jóból keveset adnak.
Írjátok sokan, hogy kis ember nagy bottal jár, hasonlókat, de egyáltalán nem derül ki, hogy a kérdező fiú-e, vagy lány.
Megírhatnád! :) Mert egyértelműbb lenne a kérdés. Én lánynak gondoltalak.
Hát én a saját 160 centimmel boldogan élek, sose akartam magasabb lenni, pedig még csak magassarkút se hordok sose. :)
De ha te gyakran hordasz magassarkút, akkor simán lehet, hogy csak annak szól a megjegyzés, hogy ahhoz képest, hogy általában milyen magasnak szoktak látni (magassarkúban), feltűnik nekik a különbség olyankor, amikor épp nincs rajtad magassarkú.
Én is 160 vagyok és szeretek kicsi lenni. Ha valaki megjegyzi (bár nálam ez ritkán fordul elő), akkor annyit mondok, hogy igen, anyukámtól örököltem, ő is pont ugyanennyi. Viszont a nővérem 172, aki apura hasonlít (aki 182).
Én amúgy szeretek alacsony lenni. ^^ Sokkal kevésbé problémás, mintha magas lennék. A nadrág hosszú szárát le lehet vágni, kényelmesen elférek tömegközeledési eszközön, a fiúk pedig imádják, hogy lehet babusgatni a magamfajtát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!