Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet arra válaszolni,...

Mit lehet arra válaszolni, mikor azt mondják, "hú, de alacsony vagy. "?

Figyelt kérdés

2018. jan. 31. 11:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Széttárod a karodat, végig nézel magadon majd a padlón. Aztán megjegyzed hogy "Igen, pont annyi mint amikor egy órával ezelött ellenőriztem. Azért ha hirtelen eltérést veszel észre értesíts."
2018. jan. 31. 15:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Kisebbet kell hajolni az alsó polcig.
2018. jan. 31. 15:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Már nem tudom, hányas válaszoló voltam, én írtam, hogy a jóból keveset adnak.

Írjátok sokan, hogy kis ember nagy bottal jár, hasonlókat, de egyáltalán nem derül ki, hogy a kérdező fiú-e, vagy lány.

Megírhatnád! :) Mert egyértelműbb lenne a kérdés. Én lánynak gondoltalak.

2018. jan. 31. 17:36
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok. :)
2018. jan. 31. 17:44
 15/22 anonim ***** válasza:
És inkább "hú, de magas" szeretnél lenni?
2018. jan. 31. 17:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Semmit, mivel a "hú, de alacsony vagy" nem kérdés. Egyébként egy lány inkább legyen picike, mint egy 185 centis égimeszelő, aki csak efölötti pasikkal tud ismerkedni. :)
2018. jan. 31. 18:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék magas lenni, csak számomra a 160cm kevés. :) 5-6cm plusz is elég lenne számomra, hála az égnek tudok kompenzálni magassarkú cipővel, de azt sem hordhatom mindig. Reagálni meg csak szeretnék erre, ha nem is kérdés az, hogy "alacsony vagy." Sokan beszólnak érte, még az alig magasabbak is.
2018. jan. 31. 18:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát én a saját 160 centimmel boldogan élek, sose akartam magasabb lenni, pedig még csak magassarkút se hordok sose. :)

De ha te gyakran hordasz magassarkút, akkor simán lehet, hogy csak annak szól a megjegyzés, hogy ahhoz képest, hogy általában milyen magasnak szoktak látni (magassarkúban), feltűnik nekik a különbség olyankor, amikor épp nincs rajtad magassarkú.

2018. jan. 31. 18:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A 160 cm teljesen rendben van (Madonna pl. 156 cm és sokmindent lehet róla mondani, csak azt nem, hogy kisebbrendűségi komplexusai lennének). Ám ha zavar, a magassarkún kívül vannak még különböző fodrászati megoldások, mellyel tudsz egy kicsit "csalni"... :)
2018. jan. 31. 18:33
 20/22 anonim ***** válasza:

Én is 160 vagyok és szeretek kicsi lenni. Ha valaki megjegyzi (bár nálam ez ritkán fordul elő), akkor annyit mondok, hogy igen, anyukámtól örököltem, ő is pont ugyanennyi. Viszont a nővérem 172, aki apura hasonlít (aki 182).

Én amúgy szeretek alacsony lenni. ^^ Sokkal kevésbé problémás, mintha magas lennék. A nadrág hosszú szárát le lehet vágni, kényelmesen elférek tömegközeledési eszközön, a fiúk pedig imádják, hogy lehet babusgatni a magamfajtát. :)

2018. jan. 31. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!