Miért zavarnak ennyire a bunkó nagyképű emberek?
Szóval. 12 éves hatodikos vagyok és én tisztességen tanulok, nem káromkodok,probálok uriember lenni. És mégis az van hogy ilyen trehány undorító nagyképű bunkó focis gyereket jobban szereti az osztályom. Hogy ez hogy van?
Tudtok e írni tanácsokat hogy ez ne zavarjon mert annyira zavarni tud hogy már sokszor nem vagyok önmagam
Egy adott szintig jó nagyképű bunkónak lenni. Ők azok akik szociálisak, "humorosak" már aki képes humoros oltogatós menővagány lenni.
Az adott szint alatt azt értem, hogy ha nem vagy zseni, nem találsz ki valamit vagy nem értesz olyan dolgokhoz amivel kitudsz tűnni az átlagból akkor sajnos a jobb kommunikációs készségű emberek fogják vinni a jobb munkákat.
A legtöbb állásinterjú inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy milyen ember vagy.
Anno taxiztam és vittem egy embert aki a googlehoz ment állásinterjúra. 5 szintes volt és pont az 5-re ment. Ha az sikerül akkor megkapja a munkát.
Programozónak ment mester diplomával és releváns munkatapasztalattal.
Szerinted egy vagánylazamuzi srácot felvennének ide? csak kérdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!