Mennyire gyakran emlékszel az álmaidra?
Viszonylag keveset alszom,-de többször tisztán emlékszem az álmaimra.
Néha filmszerű a "történet",mintha csak egy mozifilmre vagy hasonlóra emlékeznék csak gyakran szereplője vagyok.....
Ha nem beszélnek felkeléskor a fejembe, akkor az összes álmomra emlékszem. Ha hozzám szólnak, általában kiesnek.
Sajnos mentális betegségem van, de ez egy érdekes hozadéka, amit viszont semmire nem cserélnék el: minden álmomat irányítani tudom. Sokszor nem is önmagamat "alakítom", gyakran vagyok férfi, tegnap pl. három álmomból kétszer férfi és köztük kissrác is voltam :D Ami különösen érdekes volt, hogy hiába cseréltem alakot, a fő téma ugyanaz maradt, valami idegen lény kergetett, felnőttként felvettem vele a harcot, gyerekként viszont bújkáltam előle... A második kettőnél a helyszínben is voltak hasonlóságok, az egyik reptéren játszódott, a másikban meg már repülőn lövöldöztem...
Nem volt semmi, ilyen folytatásos dolgok eddig ritkán estek meg :)
Hasznos, hogy a rémálmokból mindig akciójelentet tudok kerekíteni, de volt már olyan is, hogy strandra álmodtam magam és végig azon feszengtem, hogy miért nem borotváltam le a lábam.
Tiszta hülye vagyok :DD
Mindig. Életemben talán 3-4 éjszaka volt, mikor nem emlékeztem, elég furi volt.
Azt nem tudom, emlékszem-e az összesre, mert nekem nem írja ki semmi felkeléskor, hogy "ma 6 álmod volt, hányra emlékszel?", de többre szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!