"Gyerekes" arc ellen?
Én is szakállat növesztettem, mert 23 évesen 15nek néztek! Most már úgy nézek ki, mint egy 18 éves NDK-s úszónő
23f
Veressed össze magad, így szép buci fejed lesz;)
A házasság az megtudja gyötörni a férfi arcát-érettre...mondják;)
Gyerekes arcon a szőrzet vagy szemüveg még továbbá nevetségessé tesz.
Bízd az időre, ennyi.
sok cigaretta, pia, kevés alvás.
tuti recept.
# 7
Majd idővel hasonló korú párod miatt, aki látszik annyinak, amennyi, viszont kapod a megjegyzéseket, hogy nézd a tinit a tatával vagy melletted is csak vénülnek a pasik:DDD
Tudod, az emberekben ott a "jóindulat" ilyet látva...készülj vagy keres ifjúnak látszót, esetleg nálad fiatalabbat;)
Szerintem önmagában nem baj, sőt sokaknak szimpatikus is lehet épp ez. Viszont nem csak az arc teszi a megjelenést, ha emellett az alkatod, stílusod, viselkedésed rendben van, akkor nem lehet gond.
Számomra biztos taszítóbb lenne az, aki “érett” arcú, de ott a gyerekes viselkedés, vagy béna öltözködés, stb.
Nekem is sokszor mondták, hogy baba arcom van húszonévesen, de attól még felnőttes az alkatom, tehát nem úgy nézek ki összességében, mintha megragadtam volna egy korban és nem is viselkedem úgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!