Normális ha egy 20 éves fiúnak megszabnak egy takarodót? Pl 10 kor lámpaoltás vagy megbüntetik? Pl nem gépezhet vagy tv-zhet vagy nincs iphone stb? :S
tehát nem tudtam befejezni mert megszakadtam.... na szal 40 ezerért mutass nekem albérletet, ne egy félszobát kitudja ki mellett és ne a cigánytelepen egy putrit hanem élhetó, akár ici pici garzonlakást! az meg hogy te nem költöttél ruhára, hát saját bajod. 30 ezer maradt a 100 ezerből, akkor gondolom a fürdést is leszorítottad a nullára. Ne is haragudjon a világ, de én nekem a tiszta ruha és a mosdás alapvető igény napiszinten fürök és nem akarok ezen változtatni! Neked jó, egészségedre! 20 ezer forintból elmondanád mit ettél? Mert még ha kenyeret eszem sonkával akkor sem jövök rendesen ki.... Gondolom hogy a normálishoz hasonló ételt egyek, nem extra ételeket, csak egyszerüen normális ételt, ahoz nem elég 20 ezer ft. eszméletlen hülyeségeket hordassz itt össze!
A másik jön.
"30 évesen is majd a sarokba állit ahelyett, hogy megnondanád neki, hogy te 20 éves vagy és nem egy gyerek. "
most akkor 20 vagy 30 évesen ? Mert szerintem saját szövegeidbe is belegabalyodsz.
"Engem apám és a cigány csaja próbáltak beszabályozni, én meg fogtam és 20 évesen összepakoltam és elköltöztem."
na látod itt a hiba! Kivetíted rám a saját családi retardáltságodat. Eleve milyen családban áll össze egy jóravaló fehér ember egy cigány nővel?
Nem mérvadó amiket állítasz, mivel én nekem nem kell a kukába menekülnöm itthonról és nem is szeretnék. Engem szeretnek a szüleim még ha vannak bajok, akkor is. A többi életre való jóslatodat meg teliba xarom. nem érdekel. Jókívánságot nem tudsz mondani, segíteni is abban a stílusban próbálsz ahogy neked próbáltak annak idején.... megtaposással stb.... köszönöm szépen, többet belőled nem kérek! Nem kívánok énis mentális beteggé válni. szia.
20 évesen sírtál anyunak. Szószerint anyámasszonykatonája vagy!
Nőd volt már? :D
Uristen ti nem vagytok epelmejuek! Mindenkinek kell egy box zsak es itt most ez a 20 eves srac tunt jo celpontnak nektek?? Nem tudunk pontos reszleteket, hogy hogy jutott el idaig, tul keves az info. Segitseget kert, nem ezt a sok gyoker leszolast. Ti nem vagytok komplettek!
Kerdezo, ha ugy erzed, hogy nagyon gaz a helyzet, akkor vegyel ki egy szobat valahol, sokan igy kezdik. Vagy ha egyetemista vagy, akkor kolesz. Hosszutavon ha igy kezelnek, akkor abbol psziches problemaid is lehetnek kesobb. Nem normalis dolog, ahogy bannak veled! Mondanam, hogy allj ki magadert, de a szuloket megvaltoztatni nem nagyon lehet...nem fognak elkezdeni tok mashogy viselkedni. Probalj sajat labra allni, megha az igenyeidbol le is kell adni egy kicsit, mert ez a mostani helyzet nagyon nem tesz jot neked. :((
A gyokerekkel itt meg inkabb ne is vitatkozz es ne is torodj veluk. Idiotak.
Nem mindenki hordta le a kérdezőt. Próbáltam neki azt a tanácsot adni, hogy költözzön el, vagy amíg végzett a sulival bírja ki és menjen külföldre ő is. Álljon ki magáért, beszéljen az anyjával, de ezek a válaszok sem voltak jók neki.
Pedig megértem, hogy nehéz helyzetben van, de innen ennél több tanácsot nem tudunk neki adni.
Kérdező, azon gondolkoztam, hogy mi lenne, ha suli mellett keresnél diákmunkát? Akkor tudnál félre tenni pénzt és mihamarabb elköltözni. És azért kérdeztem, hogy kimaradt-e a kamaszkori lázadás, mert annak is úgymond funkciója van, méghozzá a leválást segíti, illetve tudatosítja a szülőben, hogy a gyéreké kezd f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!