Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek batrabb ember?

Hogy legyek batrabb ember?

Figyelt kérdés
Buliban pl barki belemkot en hatralok.. tudom hogy eros vagyok es van tapasztalatom kuzdosportban. 20 eves vagyok de soha nem utottem meg embert.Felek verekedni mert nincs tapasztalaton. Buliban nem voltam hibas es a gyerek hivott hogy gyere verekedjunk. En meg probaltam megbeszelni vele de nem ment. Aztan elszoktem. Aztan gyavanak ereztem magam egesz buli alatt. Mit csinaljak hogy batrabb legyek?
2018. jan. 28. 02:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha lehet ne használj olyan jelzőket magadra, ami nem igaz.

Nincs semmilyen tapasztalatod a küzdősportok terén, az nem számít tapasztalatnak hogy láttál egy ütést/rugást/önvédelmi mozdulatot.

Ha volna tapasztalatod, akkor már küzdöttél is volna, nem is egyszer.

Amennyiben nem vagy magabiztos és nem értesz a dolgodhoz illetve elkerülheted akkor ne verekedj.

Egy harc nagyon képlékeny dolog. Elég egy rossz ütés, egy rossz esés vagy barmilyen külső ismeretlen(létszám növekedés, segédeszközök), amik túl veszélyessé teszik a helyzetet.

Ezért ha nem is volt férfias, akkor is nem a legrosszabb verziót választottad.

Ami kéne, hogy legyen nagyobb önbizalmad, tartásod, kisugárzásod.

Az esetek 85%-ban ennyi is elég.

2018. jan. 28. 04:30
 2/3 anonim ***** válasza:
dehogy ha nem tudnak rávenni egy fölösleges bunyúra az győzelem 24f marad erőd harcolni a lényegért
2018. jan. 28. 06:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd végig figyelmesen a Walter Mitty titkos élete című filmet, és okulj.
2018. jan. 28. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!