Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Öngyilkossággal fenyegetőzik,...

Öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem viszonzom az érzéseit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtem meg egy lánnyal. Egy idő után bevallotta,hogy ő többet akar tőlem,én viszont csak barátként tekintek rá. Azt kell a lányról tudni,hogy nagyon önbizalomhiányos és visszahúzódó,szorongó típus. Teljesen sikertelennek és feleslegesnek érzi magát. Egyébként én is ilyen vagyok,és nagyon lehúz lelkileg,hogy MIATTAM akarja valaki megölni magát. Mivel beszéljem le erről? 19/F

2018. jan. 27. 15:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
Szard le, aki mondja nem teszi meg, ki kell nevetni
2018. jan. 27. 16:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Elvileg nincsenek barátai,és azt mondta,hogy ő senkinek nem fontos. Nem ismerem annyira,de próbálom meggyőzni hogy ez nem igaz. És én is simán letilthatnám,de abban a helyzetben vagyok,mint a 10-es,nem tudom megtenni..
2018. jan. 27. 17:03
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy játszma, ő az áldozatot játsza, te meg a hős megmentőt. Ha élvezed, akkor folytasd, ha nem, akkor szállj ki. Ennyire egyszerű. Azt viszont értsd meg, hogy minél jobban babusgatod, annál jobban megerősíted abban, hogy a mártírkodással bármit elérhet. Hogy egyszerűbben fogalmazzak: belőled épp hülyét csinál egy kiscsaj, akihez tulajdonképpen semmi közöd nem volt sosem.
2018. jan. 27. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
39%
Hadd beszéljek vele kérlek!
2018. jan. 27. 17:33
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is figyelmen kívül kéne hagynod. Tudom, ez nagyon gázul hangzik, de ha eléri a mélypontot, akkor talán majd elfogad szakszerű segítséget, amíg ezt elutasítja, úgysem segíthetsz rajta. Mást mit tehetnél, járnál vele, nehogy megtegye? Én elhiszem, hogy szarul van, de az sem korrekt, amilyen terhet rád rak ezzel a viselkedéssel.
2018. jan. 27. 17:38
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Arról hogy érzelmileg labilis, és öngyilkossági hajlamai vannak, nem te tehetsz. Akkor se ha sikeresen megteszi.

Ne hagyd zsarolni magad. Ha a kapcsolatot ezzel nyitja akkor mi jön késöbb. Nem kell az neked hogy téged is tönkretegyen.

Ha meg is teszi az nem a te hibád. A legjobb lenne ha ezt elmondanád a közeli hozzátartozóinak akik helyén tudják kezelni a témát, és te mosnád kezeidet.

2018. jan. 27. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Még mindig ez megy itt??? Komolyan? Csak fel akarja magára hívni a figyelmet, érzelmileg zsarol. Aki ezzel fenyegetőzik az nem fogja megtenni, aki öngyilkos akar lenni minden szó nélkül megteszi. Aki ilyeneket mond, vagy ejt magán 1-2 cm-es vágást az CSAK FIGYELEMFELKELTÉSRE vall. Az öngyilkossághoz hatalmas akaraterő kell és egy buta tini nem fogja megtenni ez teljesen biztos. De ha annyira szarul érzed magad miatt, akkor mond el a szüleinek azok majd figyelnek akkor rá... Én is voltam szerelmes, bármint megtettem volna a lányért, mégis szarrá csalt és kidobott, de nem lett öngyilkos :D Sok ember átéli ugyanezt és még mindig élnek. Idő kell és elfelejti majd
2018. jan. 27. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:
lettem*
2018. jan. 27. 18:18
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

"A szinész nem játszik, ha üres a nézőtér." De lehet, hogy Te vagy az egyetlen néző, aki miatt még játszik.

Nem lehetsz egészen biztos abban, hogy nem lesz öngyilkos, vagy nem kíséreli meg. Ha kárt tesz magában,

akkor az emlékétől sose szabadulsz

Te se. Szóval csak ésszel.

2018. jan. 28. 19:21
 20/20 anonim válasza:
67%
Majd nézd a híradót.
2018. márc. 16. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!