Ti mit csinálnátok 200 millió forinttal?
Vállalkozást índítanék.
Nekem te nem szabod meg,mire költhetem.Majd ha adsz is 200 millát,akkor beszélhetünk a fogyóeszközről.
Amúgy meg pizzára költeném az összeset.😁
1. Lépés: Szétosztanám a családkörömben.
2. Lépés: befektetném
Tovább nem írom
Hát ez így elég speciális, mert biztos, hogy nem fogyóeszközre költeném.
De ha csak arra lehet, akkor utazgatnék, vennék egy csomó könyvet, tanfolyamot és oktatóanyagot, amit utána a vállalkozásomban tudnék hasznosítani, tartós élelmiszert, ami évekig eláll, arany ékszereket...mondjuk ezek se kimondottan fogyóeszközök...
Volt ilyen film. A gyerek örökölt irto sok penzt de ki volt kötve hogy az egész vagyont csak akkor kaphatja meg ha azt az irto sokat elkölti x időn belül de nem ajandekozhatja es nem magára. Vagy ilyesmi. Utolso pillanatban nullazta ki es valami tanulsága is volt a filmnek.
Nem látta senki?
A fogyoeszköz fogalmat tenyleg meg kéne határozni mert barmit vennék azt ugye eladhatom akár haszonnal is es ez már befektetés.támogatásban nem gondolkodom, amikor bajban engem sem támogatott senki.
Láttam a filmet Én is.
A fogyóeszközök: kaja,vonatjegy,taxi,Repülőjegy, stb.
Viszont a saját autó nem, akkor sem, ha eladod. Ékszerek sem,kivéve, ha béreled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!