Az emberek hanyad része úgymond "szupernormális"?
Nem használom a szupernormálist. Férfiként a 21. századi úriember értékrendet, stílust követem. Ennek része az elfoglaltsághoz illő megjelenés, kulturált viselkedés, alapvető figyelmesség, segítőkészség, jóindulat mások irányába, ugyanakkor a naivitás nélkül, verseny természetes vállalása (ahhoz is etikus hozzáállás).
Persze ennek egy része tudatos (azaz nem csak belső énből fakadó), mert hosszútávon is ez a viselkedésminta az, ami a legjobban megtérül.
Ha ismered az MBTI személyiségtípusokat, akkor van 1-2 típus ami nagyjából le is fedi ezeket a tulajdonságokat, ilyenek az INFJ, INFP vagy ISFJ típusok is :)
Én sem mondanám szupernormálisnak, csak egyszerűen olyan értékrend szerint élnek ami manapság a felgyorsult/sikerorientált/haszonleső világban talán már kicsit kuriózumnak találtatik (sajnos).
Én személy szerint fajsúlyosan INFP vagyok, kicsit néha tényleg ufonak érzem magamat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!