Ha a számodra legfontosabb ember tönkretenné az életed, akkor bosszút állnál rajta?
Figyelt kérdés
Mit tennél?2018. jan. 24. 16:48
1/23 anonim válasza:
Nem. A számomra fontos ember, attól függetlenül az, hogy ő hogy viszonyul hozzám.
2/23 anonim válasza:
Ha valaki tönkretenné az életem szándékosan, többet nem lenne a barátom. Ha a családban lenne ilyen ember, akkor is kerülném a társaságát.
3/23 anonim válasza:
Bárkin bosszút állnék, aki tönkretette, ha fontos ember, ha nem.
4/23 anonim válasza:
Ha együtt tudok élni azzal, hogy én rossz voltam hozzá, akkor lehet. De ez hosszú adok-kapokhoz vezet, amivel a végén magamat hátráltatnám. Ha gyorsan akarnám lezárni, akkor nem mennék bele ilyenbe.
5/23 anonim válasza:
Nem tudok mit kezdeni a túldramatizált helyzettel. Mit csinálhatnak, amitől tönkremegy az életem, rámgyújtja a lakást, levágja a lábam, sót szór a müzlimbe..? Nyilván a cselekedet súlyától függ.
6/23 anonim válasza:
Elméletben biztos, de a valóságban valószínűleg annyira összetörnék legbelül, hogy nem lenne rá kapacitásom.
7/23 anonim válasza:
Ha adódna egy lehetőség, hogy durván megszívassam, egy magas labda, azt lecsapnám, de amúgy nem munkálkodnék ezen.
8/23 anonim válasza:
Nem állnék bosszút, nem az én műfajom. Általában ha valaki megbánt, mindig a bosszú az első gondolatom, de gyorsan lehiggadok, és inkább az illető elkerülése és a bánat feldolgozása az elsőszámú feladat. Ha ez megvan, igyekszem megbékélni.
A legjobb barátom nagyon megbántott pár éve. Ugyanezt a stragétiát követtem. Bevált.
9/23 anonim válasza:
Tök mindegy, az élet mindenkinek oszt jót-rosszat egyaránt a "megfelelő" időben.
10/23 anonim válasza:
Egyik osztálytársam pont ezért ment el :"( a lány aki amúgy csendes osztozkodó megharagudott valami féle hülyeségen és addig piszkálta osztály társam míg elment most pedig napjainkban csendes gonosz irigy lett csak egy kis ügy miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!