Van még valakinek olyan tapasztalata, hogy egyes édesanyák jól elkapassák a fiú gyereküket?
Igen, sajnos van, családi és baráti körben is.
Nálunk is tesómra minden rá volt hagyva, most meg lassan hamrinc évesen anyámon élősködik és kiszolgáltatja magát.
Engem is be akartak fogni, hogy kiszolgáljam, de nem mentem bele természetesen.
Barátnőim családjában is, egyiktől elvárják, hogy meló után takarítson az öccse albérletében, amíg az bulizik.
Másik barátnőmnél a fiú szintén mamahoteles harminc körüli, a barátnőmön verik le a srác hülyeségét is, barátnőmnek kellett rá egy időben főznie takarítania.
Nem értem miért hagyják magukat az ilyen helyzet elé állított nők, csak úgy változhat ez a fajta mentalitás (lánygyerek a fiúgyerek csicskása), ha nemet mondanak.
Egy nőnek kell eltűrnie? Szerintem egy olyan világban élünk ahol ha valamit nem szeretnél eltűrni akkor nem kell, otthagyhatod a csávót.
Amúgy meg nem mindegy neked hogy ezek a szerencsétlenek mit csinálnak? Nincsenek neked saját problémáid? Vagy könnyebb a másokéba belepofázni?
Folyton: anyuka,anyuka,anyuka...
Hát - apuka hol van?!
Hol volt,hol nem volt?
Lelépett talán.
Kirúgta talán a hölgy és lenyúlta a lakást-házat-vagyont és kitúrta a gyereknevelésből?
(Talán mindenki hibás)
Vagy csak megözvegyült a szerencsétlen - ki tudja.
Apuka kicsit jobban tudta volna, hogyan kell fiút nevelni?
Férfivé nevelni egy fiút, az nagyon más, mint nővé egy lányt.
Sok a válás és a gyerek húszból 19-szer anyunál marad.
Egy darabig jogosnak, jó biznisznek tűnik, aztán jönnek a gondok.
Elkényeztetett srácok a mamahotelben.
Meg a (nemi) identitásukban bizonytalanok.
Meg a megfeleléskényszer miatt magukat mindehol (!) borotváló, illatos metroszexualitás kis cukifütyik, akik felelősséget nem vállalnak.
Nem nősülnek és nem kell gyerek.
...és mi kell a nőnek?
Egy férfi.
De jobbára csak heréltek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!