Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A bátyám miért ilyen puhap@cs,...

A bátyám miért ilyen puhap@cs, hogyan lehetne észhez téríteni?

Figyelt kérdés
A felesége teljesen elnyomja és ez a balek nem mer neki visszaszólni,nem áll ki magáért. Közös családi összejövetelen a felesége úgy beszélt vele mint egy kutyával. Szánalmas volt az egész. Meg állítólag meg is csalta már a felesége. Próbáltam finoman célozgatni neki,hogy miért hagyja magát de csak elviccelte. Láttam,hogy kényelmetlenül érezte magát. Nem volt mindig ilyen,ezért fura nekem nemtudom hogyan lehetne észhez téríteni.Sajnálom őt.
2018. jan. 18. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne célozgass, hanem ülj le vele beszélgetni. Ne beszólni, ne cseszegetni, ne számonkérni, hanem beszélgetni, hogy elmondhassa, hogy mi a gond. És természetesen kettesben, nyugodt körülmények között.
2018. jan. 18. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet a csaj manipulatív szociopata vagy nárcisztikus idegroncs, azok értenek ahhoz, hogy leépítsék adott ember önbizalmát, hogy még az áldozat is nekik falazzon.

Volt hasonló ismerős, nagyon nehéz dolgod lesz lehetőleg ne menj bele játszmázásba a nővel, és tesóddal teljesen elszeparálva beszélj.

2018. jan. 18. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
7%
Mit érdekel ez téged?? Ugyse fogja érdekelni a véleményed, aki bolond az szenvedjen.
2018. jan. 18. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Tesók közt, minek a finomkodás? Simán félrehívva elmondod véleményed-bajod régen.

Mellesleg családi összejövetelen, ha normális család vagytok-lennétek, akkor simán rászólsz vagy bárki más a csajra, hogy vegye észre magát.

Lehet tesó kicsit égne, de mire való a család, ha még ennyire sem figyel a másikra meg milyen család az...

2018. jan. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!