Voltaképpen mi a gond azzal ha valaki, lehúzott nadrággal mutatkozik?
Figyelt kérdés
Hogy mit is takar ez?
Én már 25 elmúltam de ahogy olyan sokan mondják(európai ember hülyesége) nem nőttem ki belőle, mert ilyen az életérzésem.
Pólóval meg alig látszik, szóval nem értem.
2018. jan. 17. 19:38
2/5 anonim válasza:
Hát egészségedre, ha tetszik, csak a f@rk@d meg a feneked ne legyen ki belőle, mert az már az ízléstelenség határait feszegeti, és ennek a látványára nem minden ember vágyik, aki veled összefut.
3/5 anonim válasza:
Mert csöves megjelenést kelt + olyan mintha beszartál volna.
4/5 Andizsuzsi válasza:
Milyen életérzés az, ahol az ember az alsógatyáját mutogatja?
5/5 anonim válasza:
Mifelénk a full alkesz Béla bá' szokott így kinézni a sokadik liter kannás bor után, a kocsmából hazafelé menet, igaz, ő nagy tétekkel nyomja, mert még tele is rottyantja a gatyát.
Nem mellesleg. Ez a viselet az amcsi börtönökből indult ki, a nadrágot ilyetén módon viselő egyén ezzel jelezte a többi rabnak, hogy minden további nélkül rávehető egy kis anális fixációra, mint befogadó fél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!