Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a célja egy bizonyos...

Mi a célja egy bizonyos felhasználónak, hogy nem képes abbahagyni a privát üzenetek írását? A letiltáson kívül van más megoldás? Nektek is írogat bárki (ugyanaz a személy) priviket több kérdésetek/válaszotok kapcsán?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem általánosítás.

Nem tudja, hogy ismételten az én válaszomra reagált, de már nagyon bosszantó.

2018. jan. 16. 19:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
*amúgy lehet, hogy pont annyi a sorsfeladata, szóval még lehet az is , hogy amiből nem kérsz, azt nem kell lenyelni meg elfogadni, hanem el is utasíthatod. Szóval lehet pusztán e dolognak az is a célja. Ennek a sorozatos elküldözgetésnek. Hogy tanuld meg, hogy ne húzd fel magad rajta, tanuld meg csak szimplán figyelmen kívül hagyni, átsiklani fölötted, még akkoris, ha próbára teszi a türelmed. Ne hagyd, hogy kizökkentsen a te saját, békés nyugalmi állapotodból. Ez is lehet egy ilyen lecke célja.
2018. jan. 16. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Szegény úgy igyekszik, azért valahol mélyen egy kicsit sajnálom :D
2018. jan. 16. 20:03
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

"Ismerkedés céljából ír, minden alkalommal."

Jaa:D Hát akkor tényleg tiltani kell szegényt. De biztos nem akar rosszat, szóval ezért én még talán le se tiltanám. Mert amúgy arra gyanakszom, hogy amúgy lehet pl egy aranyos ember, aki mondjuk csak magányos, mert pl úgy alakult az élete.

2018. jan. 16. 20:04
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

#13 Én is magányos vagyok, mégsem zaklatok másokat értetlenül, amikor látom, hogy nem szíveskednek velem beszélni.

Keressen barátokat, de ennek nem az a módja, hogy 100 üzenetet ír valakinek, akitől 1 választ sem kap. Mindez gyakorin, amiről tudni lehet, hogy nem ismerkedős oldalnak van kitalálva.

2018. jan. 16. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nekem is írtak már "párszor":D Egyszerűen nem foglalkozom velük.
2018. jan. 16. 20:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írod. Ismerkedés a célja, a válasz pedig a tiltás.
2018. jan. 16. 20:22
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

"Én is magányos vagyok, mégsem zaklatok másokat értetlenül, amikor látom, hogy nem szíveskednek velem beszélni. "

De mindig próbálkozik, mert gondolja, hogy ugyancsak szimpatikusan ír, de lehet hogy más az. Hogy az ott másvalaki, és akkor bepróbálja, és hátha:D Hátha egyszer szerencséje lesz, és egy ilyen gondolkodású emberrel össze tud itt barátkozni, haverkodni. Ja amúgy nem gondolnám, hogy zaklatás lenne a célja.

2018. jan. 16. 20:27
 18/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Ha nem foglalkozol vele, akkor feladja. Tapasztalat. Vannak rajongóim :)
2018. jan. 16. 20:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó cégérnek nem kell reklám.
2018. jan. 16. 21:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
én az első kellemetlenkedés után tiltok bárkit. Válaszolni sem válaszolok, rögtön tiltom, ennyi.
2018. jan. 16. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!