Mi a célja egy bizonyos felhasználónak, hogy nem képes abbahagyni a privát üzenetek írását? A letiltáson kívül van más megoldás? Nektek is írogat bárki (ugyanaz a személy) priviket több kérdésetek/válaszotok kapcsán?
A kérdésem nem általánosítás.
Nem tudja, hogy ismételten az én válaszomra reagált, de már nagyon bosszantó.
"Ismerkedés céljából ír, minden alkalommal."
Jaa:D Hát akkor tényleg tiltani kell szegényt. De biztos nem akar rosszat, szóval ezért én még talán le se tiltanám. Mert amúgy arra gyanakszom, hogy amúgy lehet pl egy aranyos ember, aki mondjuk csak magányos, mert pl úgy alakult az élete.
#13 Én is magányos vagyok, mégsem zaklatok másokat értetlenül, amikor látom, hogy nem szíveskednek velem beszélni.
Keressen barátokat, de ennek nem az a módja, hogy 100 üzenetet ír valakinek, akitől 1 választ sem kap. Mindez gyakorin, amiről tudni lehet, hogy nem ismerkedős oldalnak van kitalálva.
"Én is magányos vagyok, mégsem zaklatok másokat értetlenül, amikor látom, hogy nem szíveskednek velem beszélni. "
De mindig próbálkozik, mert gondolja, hogy ugyancsak szimpatikusan ír, de lehet hogy más az. Hogy az ott másvalaki, és akkor bepróbálja, és hátha:D Hátha egyszer szerencséje lesz, és egy ilyen gondolkodású emberrel össze tud itt barátkozni, haverkodni. Ja amúgy nem gondolnám, hogy zaklatás lenne a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!