Napok óta fáj a forgóm, főleg bizonyos mozdulatoknál. Van erre valami megoldás, gyógymód, hogy enyhíthetném? 33 hkm vagyok.
2017. máj. 3. 11:08
1/5 babyboom567 válasza:
Nekem is itt fájt,alig bírtam lépni.Később már mindenütt.Nekem semmi sem használt,ha feküdtem is fájt.Szülés után kb 2 héttel már a régi volt.
Kitartás
2/5 anonim válasza:
Nekem a magnézium segìtett, de 2 szer egy nap szedem, 1 kevès volt (délben ès este). Ès közbe- közbe a pàrom maszìrozza.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Napi 3 szem magnéziumot szedek (Boiron Magnesium 300+),
2 szem kálciumot (BÉRES CALCIUM 500 mg) /a vádlim rendszeresen görcsölt éjszakánként néhány hete, azóta szedem és elmúlt/,
1 szem terhesvitamint (Gravida) és
1 szem vasat (MALTOFER FOL 100 mg/0,35 mg rágótabletta).
2017. máj. 3. 11:51
4/5 anonim válasza:
Ilyen nekem is van/volt már kb. 12 hetes terhességem óta... Nem találtam rá gyógymódot. Kitartás!
26hkm
5/5 anonim válasza:
Nekem ébredéskor fáj, szintén csak a jobb oldalon, és alig bírok ráállni, jajgatok és sántítok. Mire kiérek a szobából, elmúlik. Fogalmam sincs, mitől lehet, főleg úgy, hogy az alvástól jön ki, még csak meg se eröltetem magam. A 32. héten vagyok, de már legalább 2 hónapja fáj, és rosszabbodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!