Ti mit tennétek ha tudnátok a padtársatokról, hogy egy tolvaj? 18/L
Nekem konkrétan ilyen volt a padtársam általánosban. Elsőtől 8-ig mellette ültem, először azért mert barátok voltunk, úgy 5-től meg mert nem engedtek elülni. Kezdte a lopást radírokkal, ceruzákkal, kisautóval, kis játékokkal, aztán ahogy nagyobbak lettünk, elkezdett sminket, kis tárgyakat, labellót, majd a vége felé már pénzt lopni. Nemcsak tőlem, másoktól is, és mivel én voltam a legszegényebb az osztályban, többször próbálta rám fogni és olyan is volt hogy ellopott valamit és az én táskámba tette. Szerencsére a károsult nem hitte el hogy én voltam. Rendezvényeken, kiránduláson stb. is amit tudott, elemelt. A saját szüleit is meglopta, elhitette velük hogy különórára jár de a pénzt eltette. Nyolcadikban ellopta osztálytársam telefonját és sikerült bemérni náluk otthon, de akkor sem történt szankció. Én anno szóltam neki, anyám szólt az anyjának, utána az osztályfőnöknek, majd az igazgatónak is szóltam hogy ellopta a pénzemet de soha senki nem törődött vele.
A csajjal én megszakítanám a kapcsolatot, menjen a pcsába, lopjon mástól. A cuccaidra meg vigyázz, ha kell, vidd magaddal az egész táskádat mindenhova. Az otthonodba meg pláne ne engedd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!