Nagy baj ha nem érdekelnek a fehér bőrű nők? 25F
Figyelt kérdés
Jobban mondva vannak akik még vonzanak de azok már olyan hibátlanok hogy 5-ből jó ha 2 olyan..
Úgy érzem a fekete nőkre vagyok beállítva, itt ahol lakom egy ismert afro focista játszik a csapatban és a barátnője vagy felesége is fekete, de ahányszor látom mindig utána fordulok. Egyrészt újdonság, másrészt meg szívesen fogadnék tőle egy csókot :D
2018. jan. 12. 17:28
2/10 anonim válasza:
Kinek baj?
Nekem biztos nem, ha neked nem baj.
Ízlések és pofonok ...
Egészségedre!
5/10 anonim válasza:
Megnézném a kommenteket ha a kérdező nő lenne és sötét bőrű férfiakra vágyna. Vajon akkor is ilyen jellegű kommentek lennének?! Jaaaaaaa NEM!
6/10 anonim válasza:
Engem nem zavar, mivel fehér férfi vagyok, és hetero.
7/10 anonim válasza:
Kinek érdekes ez szerinted rajtad kívül?
8/10 anonim válasza:
Tőlem a fekete srácokra is izgulhatsz. Nekem a fekete csajok nem jönnek be, az ilyen kapucsínó szinuek még igen de csak azért mert olyanok mint egy szépen lebarnult fehér, de az a szenes fajta taszít.
9/10 anonim válasza:
Remélem Magyarország etnikai összetétele nem könnyíti meg a dolgod a jövőben, de egészségedre ettől függetlenül!
10/10 anonim válasza:
Nekem nem baj. Nekem is tetszik a sötét bőr, még az is, ami olyan extra sötét, az szinte lilásfekete. De a világosabb, kapucsínó is. Egyszer udvarolt egy fekete srác, de nem lett belőle semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!