Rosszul vagyok, őngyilkos gondolataim vannak mit tegyek?
4-es
A minap pont valami ilyesmit bátorkodtam megjegyezni. Jelesül azt, hogy egy csomó ember van akinek pl tragédiák történtek az életében, meghaltak közeli hozzátartozóik, mégis naponta többször olvasok itt ilyesmit, hogy beszóltak, nincs jó munkám... Ezt én sem értem. Mindenesetre megkaptam a magamét amiért le mertem írni, hogy emberek néha tényleg súlyos dolgokkal küzdenek meg, mégis próbálják élni valahogy az életüket.
Hát azért nem jó, lekicsinyelni mások problémáját, mert a végén tényleg öngyilkos lesz a semmi miatt, mert mondjuk olyan depressziós állapotban van, vagy tinédzser, aki fokozottan érzékeny.
Ettől függetlenül, kérdező, egészséges vagy, állj a sarkadra és oldd meg az életedet, valósítsd meg az álmaidat.
5ös vagyok. Nem akartam lekicsinyleni csak rávilágítottam, hogy manapság azért egyre fiatalabbak írnak ilyesmiket, már 13 évesek is, és ez furcsa. A környezetnek kellene felismernie ezt, h valaki nehezebben oldja meg a problémáit, mi itt sajnos nem tudjuk. Nekem lett valakim öngyilkos, aki egyébként egy életvidám ember volt, persze neki is voltak gondjai, elég nagyok. Ember meg nem mondta volna róla, hogy valami baja van.
Pesten lakom és velem sem bánnak valami kedvesen a munkahelyen, olyanoktól kaptam én is "pofont" akiktől sosem vártam volna, szóval tudom milyen érzés és nehéz így élni a mindennapokat.
köszönöm a segitségeteket amugy 28 éves fiú vagyok és volt már öngyilkos a családban és sajna elvileg öröklhetö a hajlam is , és mondjuk nála szerelmi bánat véget vettet az életén 18 éves korában.
Igyekszem most a páromal tölteni sok idöt meg állást keresek ahol normalisak az emberek csak sajna itt borsodban ha van is munkád igyekszenek kiturni hogy legyen a másiknak hely , de igyekszem a héten most megyek több helyet is megnézni. remélem sikerül valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!