Mikor lesz egy ember "üres"?
Ami eddig érdekelt, és örömmel töltött el, azok untatni kezdenek, nem vársz semmire (pl sokan várják a nyarat, a hétvégét, azt, hogy kijöjjön a kedvenc sorozatuk új évada, téged viszont a jelened sem nagyon érdekel, nem hogy a jövő), egy kicsit el is halványul benned az empátia mások felé.
A depresszió egyik komoly tünete lehet.
nincs semmi kedved felkelni reggel
es ugyanazt a monoton napot vegig csinalni
az agyad szinte kikapcsol alig figyelsz a kulvilagra
nincs amiben oromod leled
nem gondolsz elore a jovobe de meg a jelen sem erdekel
mintha teljesen magad kivuli allapotban lennel
nem erzel mar szinte se faradtsagot se szenvedest se oromot se semmit
csak vagy es letezel.
Én akkor éreztem magam így mikor semmi célja nem volt az életemnek.
Kb. dolgoztam hazamentem és ennyi.
Én is sajnos ilyen ember lettem. 3 éve kezdődtek ezek a tünetek nálam. És évről évre rosszabb lett. Már olyannyira, hogy azon gondolkodtam, hogy feladok mindent. Nagyon sokszor a sírás tört rám. Elvégeztem a sulit, kijöttem külföldre dolgozni, se barátok, se egy család, idegen helyen teljesen egyedül. Kb 3 évig annyiból állt az életem, hogy felkeltem, dolgoztam, és nagy nehezen aludtam. Következő nap ugyan így... olyan voltam mint egy robot. 0 motiváció, 0 életkedv.
Aztán ezen elkezdtem változtatni, eleinte nagyon nehéz volt, mára már jobbra fordult a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!