Okoskodó, mindent tudó emberek . Szerintetek miért annyira okosak? Mit hisznek? Oltogatnak? Vagy nagyképűek? De mire? :D
Igen, az okoskodó emberek miért nem fogadják el az okosabbak tanácsát és miért hiszik azt hogy oltogatnak a többiek, vagy azt hiszik nagy képűek.
Tulajdonképp válaszolhatnál is magadra.
Hát én arról az esetrõl is tudok, amikor az oltogatott személy sem a legokosabb, sõt õ is zavaróan, provokatívan fejezi ki magát:))
Pl. valakivel érezteted, hogy ellenszenves a stílusa miatt, majd õ is úgy állít be téged, hogy te vagy nagyképū:))
Nem mindent tudó, de talán azért oltogat, mert épp valami érzékeny pontjára találtál, amit nem kellett volna:))))
Én okoskodóként válaszolok,és nem direkt kötök bele másokba. Alapból ilyen a természetem,de változtatni akarok ezen,mert néha már engem is idegesít,hogy ilyen vagyok. Azt nem mondanám,hogy nagyképű vagyok,mert konkrétan semmi önbizalmam nincs,viccből szoktam egoista kijelentéseket tenni(emellett depressziós vagyok-diagnosztizálták).
Bár azt-a kérdésben legalábbis- nem fejtetted ki,hogy milyen "típusú" okoskodóra gondoltál. Van,aki még a neten is mindenkibe beleköt,mert véletlen félrenyomott valaki egy betűt a billentyűzeten(ők tényleg nagyképűek). És van,aki jogosan javítja ki a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!