Lányok, ti milyet szoktatok fingani és böfögni?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszives2018. jan. 7. 16:31
2/8 anonim válasza:
Jó hangosat és büdöset :D a pasim előtt is! Jókat versenyzünk, hogy ki büfög nagyobbat vagy fingik büdibbet xddd
23L
3/8 anonim válasza:
Biologia. Az eteltol fugg milyen szaga lesz. Amikor a Lacikonyhaban eszem kolbaszt a kedvesemmel, szegyen vagy sem sajnos pont olyan budos kolbaszosat bofogok mint a parom. Hiaba nyomom el a szag elarul :D
4/8 anonim válasza:
Én van mikor a segg.em is széthúzom hogy jobban kiférjen, van mikor a kádban csinálom ezt, a lábaim felhúzva, és kis cunamit csinálok a vízben ilyenkor.van szag is bőven.Ilyenkor arra gondolok, ha valaki a lábam között lenne és a csinálná a dolgát, akkor is odapirítanék egy nagyot,mikor a lábammal nem engedném el a fejét.
5/8 anonim válasza:
Lepkéket és csillámokat pöfékelek, amiknek cukorka és tutti-frutti illatuk van.
7/8 anonim válasza:
A lányok nem finganak és nem böfögnek! Ezt nem tudni..
(Kb olyat szoktunk mint a fiúk :D -de ez titok)
8/8 anonim válasza:
én büdit szoktam pukizni :) de a babtól még büdibb :D 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!