Miért vágnak fel sokan, hogy mekkora az IQ szintjük amit mértek?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben jó párszor találkoztam ezzel,pl ma egy nő a facebookon aki társat keres lenézően írta "Írni tudó, legalább 100-as IQ- val rendelkező férfi van itt?" de akkora arca van mert ő mikhez ért meg nehogy már tudatlan férfi meg kevesebb IQ ja legyen,és akkor jöttek a fickók nekem 138 as IQ m van a másik meg azt írta a 100 az még karcsú.Most komolyan ennyit tesz az IQ amik számok?2018. jan. 6. 21:24
11/11 A kérdező kommentje:
ma 15:14
Isten igazán a végén kiírta,hogy csak húzni akarta az embereket,hogy többet írjanak,csak akkor is meg sértett pár embert.Az meg hogy ki mit ír be az tényleg nem mérvadó,az iq az egy szám de szerintem nem az számít ok van okos meg van buta ember is.
2018. jan. 7. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!