Ciki ha egy lánynak/nőnek nagy a lábmérete?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 22:04
11/19 Metionin válasza:
Szerintem nem. Akkorára nőtt, azzal nem lehet mit csinálni. Amúgy én úgy vettem észre, hogy mostanában egyre több tininek is nagy a lába, pl. amikor én voltam tini, a 36-os tök átlagos volt, a 38 már nagynak számított, most meg velem egymagad tizenéveseknek 39-40-es lába van.
12/19 anonim válasza:
Minden lábra lehez ízlŕses cipőt találni ami jól mutat rajta. Vannak cipők amik növelik az optikai hatást vannak amik csökkentik. Ha valakit zavar, hogy nagy a lába próbálgasson a boltban és válasszon olyat amiben kisebbnek tűn8k a láb. A világos színek általában növelnek a sötétekben kisebbnek tűnik. De megmondom őszintén én még sosem figyeltem fel nőre, hogy húh mekkora lába van! Szerintem ez senkinek nem tűnik fel. Ha valakinek nagy a feneke az sokkal inkább ☺ ne foglalkozz ezzel nem ciki és rajtad kívül senkinek nem tűnik fel, hogy pár számmal nagyobb a lábad.
13/19 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de férfiként én soha nem szoktam nézegetni a lányok lábát. De férfiakét sem. Szóval részemről nem tudom, hogy honnan ered nőknél ez a lábméret aggodalom.
14/19 anonim válasza:
nem ciki, csak okozhat kellemetlenségeket. 22/l
15/19 anonim válasza:
nekem 41-42 Nyáron a strandon ha mezítláb vagyok,kicsit vicces, hogy ekkora, de amúgy nem zavar. L.
16/19 anonim válasza:
Nem ciki. Hidd el, a fiúknak igen is tetszik;) L
19/19 anonim válasza:
sokkal szebb és mutatósabb a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!