Ciki ha egy lánynak/nőnek nagy a lábmérete?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 22:04
1/19 anonim válasza:
Nem....a magas lányoknak szokott nagy lenni a lábuk...mivel srányos így fel sem tűnik
2/19 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha 40-es?
2018. jan. 4. 22:10
4/19 Unikornispata válasza:
Mindenkiben lehet cikit találni,abban is,aki épp ezt találja cikinek...magadnak kell hogy megfelelj,nem a plazacicáknak
5/19 anonim válasza:
Nekem 41-es 184 centihez, bőven arànyos, egyáltalán nem ciki.
Édesanyám 174 cm, 40-es lábbal, az övé is teljesen normális
6/19 anonim válasza:
Ha 46os lenne az se lenne ciki..nem tehet róla az ember. Meg aztán egy 180 centis ember 35ös lábbal feldőlne
:)
Aki ez alapján mond véleményt valakiről az egy felszines majom
7/19 anonim válasza:
Hát én jobban szeretem a kicsi lábfejeket, mondjuk 35-36.
8/19 anonim válasza:
Ha ciki, akkor levágsz belőle vagy mi?
9/19 anonim válasza:
Nem ciki, úgysem tudsz mit csinálni vele, max. a cipővásárlás okoz kihívást, de az mondjuk egy kis lábmérető nőnél ugyanúgy megvan. Kicsi és nagy cipőkből tartanak a legkevesebbet a boltokban. Irigylem az átlagos lábméretűeket, ők bármikor találnak magukra cipőt, nekem meg meg kell vennem, amikor van véletlenül 1, különben elviszi más!!! :-)
10/19 anonim válasza:
40-es szerintem még nem nagy egy lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!