Visszatetsző, ha egy szegény lánynak drága telefonja (Iphone) van?
A szegényt úgy értem, hogy önálló egyetemista, vagy pályakezdő dolgozó, tehát akinek még eleve nem lehet magas jövedelme, nem mondjuk még a családjával élő fiatal, aki csak magára keres (ha keres).
Visszatetsző, ha a teljes ruhatára nem került annyiba, mint a telefonja?
Vagy ilyesmit úgysem évente vesz az ember, rendben van?
Azt látom, hogy manipulatív vagy és számít neked olyanok véleménye akit nem is látsz soha napján és nem is ismersz. De azok véleményére, akik körülvesznek és havernak, vagy rokonnak hívsz, nem adsz, mert nem becsülöd őket, nem bízol meg bennük.
Persze számít, hogy valaki igényes legyen magára, de nem aki nem tehetős, azt attól nem fogom elutasítani, lehet jó és értékes belsővel rendelkező ember is.
Nem visszatetsző. Álszent aki azt állitja ne szeretne általa vélt menő, jópofa, szép dolgokat magáénak tudni, anyagi állapottól függetlenül. Vagy rendkívül sok megvilágosult buddha erősködik itt, ami önmagában paradoxon :D
Szóval ne aggódj, ne visszatetsző, normál emberek körében. Eleve nem kattogunk ilyenen hogy a másiknak miért van iphoneja vagy egy-egy drágább holmija, mert mindannyiunknak van, aki megteheti az vesz. Ha nem ezt akkor drága autóra vágyik, vagy házra, vagy utazásra esetleg lelki élményekre.
Szóval buddha társaim kérlek legyetek empatikusabbak a még vágyakozó emberekkel ;))
Az én családom is viszonylag szegény, most jelenleg nem dolgozom suli mellett, de anno pár tízezerért vettem egy IPhone-t. És nem azért, mert menő, hanem mert jobban szeretem az IOS-t az Androidnál.
Nem tudhatod, honnan szerezte, és azt sem, milyen az értékrendje. Ha olyan, sincs jogod beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!