Egyes emberek miért nem sajnálják a mobiltelefonjukat?
Szakad az eső és fotóznak,videóznak,közben ázik a telefon,de,ha a fülüknél tartják telefonálás közben is ázik.
Én,ha nagy sűrű köd van akkor sem ,merem elővenni a telefonom,ha csörög akkor sem,inkább visszahívom később.
Ködben 10 perc alatt nyirkos lesz a kabátom,gondolom a telefonom is az lenne.
Már rég gondolkozom ezen,hogy sok ember miért nem félti a telefonját,hogy ázik?
Vagy bennem van a hiba?
Ájfonom van, tenger alatt is fotóztam vele és semmi baja.
Az előző telefonom Sony volt, azzal is csináltam képet víz alatt, mindig rendesen működött és működik is rokonomnál.
Mindegyiken volt/van olyan biztosítás hogyha beázik akkor cserélik.
Vicces, hogy mindenki le van pontozva, de én is elmondom ugyanazokat:
1. Egy kis esőtől nem lesz baja egy telefonnak sem. Ködtől főleg nem...
2. A telefon egy eszköz, azért veszem hogy használjam és nem azért hogy otthon legyen a vitrinben dísznek.
3. Ahogy írják a telefon van értem és nem én a telefonért.
Egy használati tárgy. Miért baj ha használják?
Pár vízcsepptől egy normális telefonnak nem lesz semmi baja.
Valószínű ők nem drága telefonnal nyomják, nem az a baj, hogy szrnak a saját használati tárgyaikra flegma módon, hanem utána elvárják másoktól, hogy megvegyék, és használják.
Sok használt telefont vettem már, de nagyon kevés volt, ami valóban megkímélt, szép állapotú maradt.
Hacsak nem valami chinafonod van, akkor a legtobb keszulek alapbol viz es por allo bizonyos szintig gyarilag. Sokkal hamarabb azol el te mint a telefonod.
Az hogy a kodtol is féltedm már nevetséges tuluas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!