Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogyan lesz...

Szerintetek hogyan lesz valaki érzéketlen?

Figyelt kérdés

2018. jan. 3. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Traumák fonalai szövik át az életét. Ezáltal elfordulhat negatív irányba, mely során elveszíti az érzületeit, valamint az empátiát.
2018. jan. 3. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
En mindig is az voltam, leginkább mert féltem hogy (meg)bántanak, nem emlékszem különösebben semmire, hogy volt e ra okom. De nem bízom senkiben, igy nem alakulnak kötődések es nem is érdekelnek mások.
2018. jan. 3. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Érzéketlen lehet valaki úgy is, hogy egész életében ő volt a saját és mindenki életében a legfontosabb, vag úgy, hogy mindenki őt akarta elnyomni és kénytelen volt vhogy ellentartani, így kiépítve sebzett, büszke egóját.
2018. jan. 3. 19:25
 4/5 anonim válasza:
100%
elsőnek igaza van, tanúsithatom. Ilyenektől hogyha sok ideig szenvedsz, összetörnek az álmaid, családod széthullik, általános szerencsétlenségek éveken keresztül... A végén elveszted a reményt, onnantól már nem fog érdekelni mások érzései semennyire se, de addigra az önbizalmad, kilátásaid is megcsappannak, és egy kis suttyó leszel, vesztett csatának tekintve az életet. Mások biztatásai csak idegesitenek, nem akarsz családot alapitani, nincs energiád a viccelődő önző haverokra, partnerre se, amúgy is aláznának, mert ez suttyóvá teszi az embert. Nem mindenkinek sikerül az élet, utána már csak alkat kérdése hogy meddig birod, minden nap szenvedés de ki lehet birni, egyedül az alvás marad olyan amilyen volt (legalábbis nekem)
2018. jan. 3. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Folyamatosan negatív mintát lát, és ezt "másolja" le magára vonatkozóan.
2018. jan. 3. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!