Mekkora lehet a képen lévő két ember közt a magasságkülönbség?
Bocsi, ha rossz kategóriában van... Nem tudom, hova kéne rakni, és itt sok magasságos kérdés van... :D
Ránézésre mekkora lehet a magasságkülönbség? Pocsék a szemmértékem, nem tudom megmondani.
Előre is köszönök minden választ!
# 10: Nem rossz ötlet, megpróbálom. Pontos ugyan nem lesz - de még mindig jobb, mint a szemmértékem.
# 11: Ha ez nekem szólt; tudod te, mi a fétis jelentése? Egy embernek nem attól lesz magasság fétise, hogy feltesz egy magassággal kapcsolatos kérdést. Vagy a "Pocsék a szemmértékem, nem tudom megmondani" nem volt elég egyértelmű? Ha érdekel, könyvet írok, és elég problémás lenne, ha egyszer azt írnám, 15 centi van két ember között, majd megjegyzem, hogy a kisebbik a nagyobbik válláig ér.
# 12: Köszönöm! Talán furcsa, de engem hatalmas meglepetésként ért, hogy az egy fejnyi magasság 30 centi körül van. Nem tudom, eddig mit gondoltam, mekkora.. Valószínűleg semmit. :) Ennek tudatában valószínűleg kicsit könnyebb lesz az életem, ha magasságról van szó.
# 13: Köszi neked is! A témától eltérve, igen, tényleg nagyon szép :)
Ismételten - mindenkinek ment a pozitív értékelés (már, aki értékelhető választ adott (: )
30cm körül.
Miért érdekel téged,hogy ki milyen magas?
# 14: Köszi! :) Két helyen is leírtam:
1) "Pocsék a szemmértékem, nem tudom megmondani. "
2) " Ha érdekel, könyvet írok, és elég problémás lenne, ha egyszer azt írnám, 15 centi van két ember között, majd megjegyzem, hogy a kisebbik a nagyobbik válláig ér. "
Ömmm... Lemaradtam valamiről? Frusztrált emberek, kisebbségi komplexus, alpári válasz meg beszólás? Nagyon úgy érzem, hogy valami itt történt, amit már töröltek a moderátorok.
Miért kell egy könyvben ilyen részletesen leírni a magasságot,hogy hány cm van a két ember közt meg ki meddig ér a másiknak?Ilyet én még nem hallottam.
Amúgy egy fej kb 20-22cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!