Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mekkora lehet a képen lévő...

Mekkora lehet a képen lévő két ember közt a magasságkülönbség?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha rossz kategóriában van... Nem tudom, hova kéne rakni, és itt sok magasságos kérdés van... :D

[link]

Ránézésre mekkora lehet a magasságkülönbség? Pocsék a szemmértékem, nem tudom megmondani.

Előre is köszönök minden választ!

2018. jan. 2. 23:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elég közel állnak egymáshoz, így az is jól kivehető, hogy a férfi 1-1,5 fejjel magasabb a nőnél. Ebből pedig már könnyen lehet tippelni, amiből megint csak kb. 30 cm jön ki.
2018. jan. 3. 08:59
 12/21 anonim ***** válasza:

34cm

a csaj nagyon szép :D

2018. jan. 3. 09:33
 13/21 A kérdező kommentje:

# 10: Nem rossz ötlet, megpróbálom. Pontos ugyan nem lesz - de még mindig jobb, mint a szemmértékem.

# 11: Ha ez nekem szólt; tudod te, mi a fétis jelentése? Egy embernek nem attól lesz magasság fétise, hogy feltesz egy magassággal kapcsolatos kérdést. Vagy a "Pocsék a szemmértékem, nem tudom megmondani" nem volt elég egyértelmű? Ha érdekel, könyvet írok, és elég problémás lenne, ha egyszer azt írnám, 15 centi van két ember között, majd megjegyzem, hogy a kisebbik a nagyobbik válláig ér.

# 12: Köszönöm! Talán furcsa, de engem hatalmas meglepetésként ért, hogy az egy fejnyi magasság 30 centi körül van. Nem tudom, eddig mit gondoltam, mekkora.. Valószínűleg semmit. :) Ennek tudatában valószínűleg kicsit könnyebb lesz az életem, ha magasságról van szó.

# 13: Köszi neked is! A témától eltérve, igen, tényleg nagyon szép :)

Ismételten - mindenkinek ment a pozitív értékelés (már, aki értékelhető választ adott (: )

2018. jan. 3. 14:06
 14/21 anonim ***** válasza:

30cm körül.

Miért érdekel téged,hogy ki milyen magas?

2018. jan. 3. 20:17
 15/21 anonim ***** válasza:
jajj megint kifogtam egy frusztrált kis ratyit aki ide jár kötekedni, hogy legalább addig is foglalkozzon vele valaki -.-
2018. jan. 3. 20:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, azt nekem írta, mert privát üzenetben zaklatott, mivel beszóltam neki a nyomorék alpári válasza miatt, aztán letiltottam, most meg itt feszeng, mert egy frusztrált kisebbségi komplexusos elmebeteg. Szerintem jobb lenne, ha a regisztrációt pasik esetében 16 centis péniszmérethez kötnék, hogy az ilyen kötözködő frusztrált majmokat kizárják.
2018. jan. 3. 21:39
 17/21 A kérdező kommentje:

# 14: Köszi! :) Két helyen is leírtam:

1) "Pocsék a szemmértékem, nem tudom megmondani. "

2) " Ha érdekel, könyvet írok, és elég problémás lenne, ha egyszer azt írnám, 15 centi van két ember között, majd megjegyzem, hogy a kisebbik a nagyobbik válláig ér. "

Ömmm... Lemaradtam valamiről? Frusztrált emberek, kisebbségi komplexus, alpári válasz meg beszólás? Nagyon úgy érzem, hogy valami itt történt, amit már töröltek a moderátorok.

2018. jan. 3. 23:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Miért kell egy könyvben ilyen részletesen leírni a magasságot,hogy hány cm van a két ember közt meg ki meddig ér a másiknak?Ilyet én még nem hallottam.

Amúgy egy fej kb 20-22cm

2018. jan. 4. 01:14
 19/21 anonim ***** válasza:
SZóval ha valaki valakinek az álláig ér,az kb 20cm különbség
2018. jan. 4. 01:15
 20/21 A kérdező kommentje:
# 18: "Ilyen részletesen"? Milyen részletesen? Az részletesnek számít, hogy az egyik főszereplő nagyjából a másik álláig ér, vagy hozzávetőleg 25 centi különbség van közöttük? Mellesleg jelentősége van a cselekményben, de mindegy. Rengeteg könyvben még a karakterek orrának formáját is leírják, és akkor a magasság túlzás? :D Amúgy köszönöm a választ.
2018. jan. 4. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!