Nagyon gáz? A nővéremmel voltunk valami clarise boltban vagy nemtudom, és megláttam egy aranyos plüss rókát. A nővérem megvette nekem mert látta h tetszik és én meg végigvittem az egész plázán, úgy öleltem mint egy 5 éves.20f
Figyelt kérdés
a nővérem évente csak párszor van itthon mert britanniában lakik.2018. jan. 2. 21:48
11/14 anonim válasza:
IMÁDOM a plüssöket főleg a RÓKÁKAT <3
Én is sétáltam már végig a városon óriás Garfield plüssel, a patikában még le is fotózkodtak vele, annyira tetszett nekik. :D
Szerintem ezzel semmi gond nincs, ha több felnőtt lenne ilyen laza, sokkal szebb és vidámabb lenne a világ.
A sok begyöpösödött majom meg csak morogjon magában.
Éljenek a plüssök! <3
24/N
12/14 anonim válasza:
A plüss egy aranyos puha játék. Mi ebben a rossz? :D aki meg rosszat gondol, vagy megjegyzeseket tesz magában, az rég rossz. Az olyan ember nem akarom hogy érdekeljen ezért még le is sz.rom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!