Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csörög a pizsi? Mikor mentek...

Csörög a pizsi? Mikor mentek aludni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 1. 00:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
előbb már aludtam egyet az asztalon, lehet visszafekszek. :D
2018. jan. 1. 02:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem alszom, valaki zavarjon már az ágyba! (a pamut pizsamás)
2018. jan. 1. 02:56
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Kicsukott az asszony az erkélyre s fagyottak golyóid?

Ne vacogj s nem csörög a pizsi, de vigyázz ne folyjon a pisi:DDD

2018. jan. 1. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én éjfél után rögtön aludtam. Most direkt nem mentem ki bulizni az éjszakába mert az ég világon semmi kedvem nem volt ehhez. Alapból fárasztó évet hagytam hátra, és a barátaimmal, kollégáimmal már kibuliztuk magunkat karácsony előtt, és a két ünnep közt is volt egy kis összejövetelünk. Ezt a bulit egyszerűen nem igényeltem. Éjfélt megvártam ahogyan mindig is tettem ilyenkor, a szüleim buliztak a baráti körükkel így hozzájuk nem mentem át. A környékünkön meg hatalmas csend volt szinte. Talán 4 háznál ha tűzijátékoztak. Éjfélkor mindenki kilőtte az összeset ami volt neki, és éjfél után 20 perccel már szinte teljes csendbe borult a környék. Ahol világított a díszkivilágítás sorba kapcsolták le mindet, akkor le is dőltem és aludtam én is.
2018. jan. 1. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!