18-19-20 éves fiúk őszintén! Ti tényleg csak a külsőre mentek?
A külsőséget nézem, mert nem vagyok értelmiségi ember, egy érettségin meg 2 szakmával, minek fussak főiskolás viszonylag módos családból származó csaj után, bár szép+okos is, de az ilyen nem velem fog leállni.
Szóval inkább az ilyen megtetszünk egymásnak, aztán majd kialakul valami, felállásban hiszek.
25F
Általánosítasz. Van akinek csak személyiség számít.
Normálisabb embereket undorítja a smink.
Hát... most vissza lehetne kérdezni, hogy téged érdekel-e a fiúk megjelenése.
Szerintem nem kell semmi extra, a "csúnya" is relatív fogalom mindenkinek. Láttam már olyat, hogy azt mondtam kösz nem, de másnak meg ő volt álmai nője.
Ahány férfi, annyi válasz. Ostoba kérdés. De ha ennyit nem tudsz felfogni, akkor ja, neked számít a külső. Mert az eszeddel nem sok férfit fogsz elhódítani.
Aki ezt a kérdést komolyan gondolja az olyan szinten cinikus, traumatizált vagy éretlen, hogy nagyon...
(Amúgy meg a smink senkinek se számít, ahogy a push up se)
# 4/8
kb igazad is van.
A nők 20 felett már csak arra pályáznak hogy melyik férfi mellett kap jobb megélhetést luxust, aztán ide jönnek sírni , hogy mért nem szeretik őket. Kérdező nem neked szólt csak úgy le írtam . Amúgy a kérdésre válaszolva akik nem szeretik a természetes szépséget azokból hiányzik a művész lélek, akik csak átalakítani akarnak minden nőt és mindig bele dörgölik az arcukba hogy 20 kiló festéket kenj magadra, azokat szembe kell pisálni. 24 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!