Szerintetek ha egy lány részeg az menő?
Egy lány osztálytársam azzal dicsekedett, hogy tavaj szilveszterkor hogy baszott be(ő fogalmazott így) és mikor én meg pár lány mondtuk hogy nem szoktunk berugni akkor meg mondta hogy öregasszonyként élünk.
Fiúk szerintetek?
Köszi a válaszokat
Nem utánozni akarom de zavaró hogy még én vagyok az öregasszonyos hogy nem iszom magam a sárga földig . Szoktam inni szilveszterkor de akkor se hányásig
Ne izgulj már amiatt, hogy egy kis tini meg akarja játszani a nagyvilági rosszcsajt xD Neki most ez kell. Természetesen idióta. Gyerekek szoktak azzal dicsekedni, hogy milyen nagy hülyeséseket csináltak, de mondom tiniknél ez normális, ahogy az is, hogy próbálnak vetélkedni, hogy ki a nagyobb hülye - ki drogozott már be, ki hányt már buliban, ki ugrott már autó elé vagy mászott ki az erkélyre, stb. Bulizni jó, de teljesen igazad van, hogy nem hagyod, hogy a jókedv felülírja a józan észt. Tinik is előbb-utóbb kinövik ezt, rájönnek, hogy bármennyire is szeretnek kiengedni és tombolni, nem bölcs ezt úgy, hogy esetleg maradandó baj/kár lehet belőle.
Amúgy az, hogy élvezd az életet (amíg biztonságos) nem rossz tanács. Nem kell megtartóztatnod magad mindentől, buliktól, szextől, elég felelősségteljesnek tűnsz, hogy ezeket meg tudd oldani felesleges kockázat nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!