Szerintetek nagyon gáz hogy 14 évesen minden hétvégén holt részeg vagyok? (lany)
Figyelt kérdés
Általában éjszakánként soha nem vagyok otthon. Mindig elmegyek a barátaimmal bulizni-inni-cigizni és az esték mindig túl jól sikerülnek.😂 szerintetek ez nagyon GÁZ?2016. máj. 13. 22:22
1/23 anonim válasza:
Ez komoly vagy csak trolkodsz?
Majd jól megdugnak és nézhetel
2/23 anonim válasza:
24, 34, 44 és 54 évesen is az volna.
3/23 anonim válasza:
A magadfajtákat szokták egy bokorban meg szoptatni
5/23 A kérdező kommentje:
Komoly kérdés. Trollkodni nem szokásom...
2016. máj. 13. 22:43
6/23 anonim válasza:
Nagyon. A szüleid mit szólnak ehhez?
7/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Végülis egy harmincas, felpuffadt arcú, táskás szemű, csimbókokban lógó hajú, májbetegségben elpatkolt nő látványához már hozzászoktak a hullaházi dolgozók.
8/23 A kérdező kommentje:
Szüleim nem nagyon tudják higy hol töltöm az éjszakákat mert mindig mondom hogy barátnőmnél alszom stb. De szerintem sejtik..
2016. máj. 14. 10:15
10/23 anonim válasza:
Igen. Miért hazudsz a szüleidnek?! Szerintem neked sem jó, és a szüleidnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!