Szerintetek nagyon gáz hogy 14 évesen minden hétvégén holt részeg vagyok? (lany)
Nem szégyenlem magam...kéne?😊
Hogy nekem miért jó? Nemtudom. Szokrakozás képpen csinálom...
13as...
Keménykedek?
Gratulálok.
Neked ebből ez jött le?
Ülj le egyes!😂
Azért csinálom mert menő?
Rohadtul nem!
Elmondom neked hogy a barátaim ezt nem tartják szánalmasnak mert ők is minden hétvégén velem együtt buliznak és isznak. Mielőtt őket is leszólod, idősebbek nálam. Egy annyi idős sincs több mint én. Csak 15 felett!!
"Azért csinálom mert menő?
Rohadtul nem!
Elmondom neked hogy a barátaim ezt nem tartják szánalmasnak mert ők is minden hétvégén velem együtt buliznak és isznak."
- Tehát ők is hülyék, Te meg hülyék közt töltöd a péntek/szombat estéidet.
"Mielőtt őket is leszólod, idősebbek nálam. Egy annyi idős sincs több mint én. Csak 15 felett!!"
- Mind 15 felett?! Nahát, meglett férfiak mint! Hány tartja el magát közölük? Hányan dolgoznak és tesznek félre a jövőjükre?
A tény, hogy idősebb létükre egy 14 évessel együtt iszogatnak, csak még szánalmasabbá teszi őket. Egy érett ember nem mérgez egy gyereket.
"Az igaz barátok ott vannak mellettünk JÓBAN/ROSSZBAN"
- Ott vannak velünk a rosszban, és nem belevisznek minket.
De most mit győzködsz minekt azzal, hogy hány hülye vesz téged körül? Még egyszer: őket minősíti ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!