Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha már a végső lehetőséget is...

Millia kérdése:

Ha már a végső lehetőséget is megpròbáltad, a legutolsò reményed is szerte foszlott és továbbra is a Földön létezel, de nem bírod tovább a létet de meghalni nem tudsz, mit lehet még tenni? Meg

Figyelt kérdés

#halál #Isten #élet #ördög #pokol #halál utàni élet #tùlvilág #mennyorszàg
2017. dec. 30. 20:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak addig bírd ki amíg már nem lesz erőd meghalni.
2017. dec. 30. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én is ebben a cipőben járok. Élni minek már,meghalni meg félek. Hisz akkor Isten elé kerülök az meg nem biztos hogy jó lesz.

Azt mondom neked hogy kövesd Istent. Olvasd a Bibliát. Ő ad neked új életet ha megtérsz hozzá. És hallgass a szavára.Én is ezt teszem.

2017. dec. 30. 23:13
 13/14 A kérdező kommentje:
En meg azt mondom h ne traktald magad ilyen merteku butasagokkal h isten, mert biztos h loszar sincs a halal utan, se menny se pokol, csak a vegtelen sotetseg es uresseg. Egy eletunk van ha azt veszitjuk, utana se lesz jobb, max bekesebb
2017. dec. 31. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi a halál után (ami egy rossz felfogás) akkor miért írtad ki ezeket a kulcsszavakat:pokol,menny,Isten? Ha tényleg nem létezik egyik sem akkor miért félnek az emberek a haláltól? A szívünk mélyén tudja mindenki,hogy azután találkozunk valakivel akinek számot kell adni. Ha meghalunk és nincs semmi utána akkor mitől félnénk?

Segíteni szerettem volna neked az előző válaszommal de úgy látom nem hallgatsz rám.

2018. jan. 1. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!