Ha már a végső lehetőséget is megpròbáltad, a legutolsò reményed is szerte foszlott és továbbra is a Földön létezel, de nem bírod tovább a létet de meghalni nem tudsz, mit lehet még tenni? Meg
Szia!
Én is ebben a cipőben járok. Élni minek már,meghalni meg félek. Hisz akkor Isten elé kerülök az meg nem biztos hogy jó lesz.
Azt mondom neked hogy kövesd Istent. Olvasd a Bibliát. Ő ad neked új életet ha megtérsz hozzá. És hallgass a szavára.Én is ezt teszem.
Ha nincs semmi a halál után (ami egy rossz felfogás) akkor miért írtad ki ezeket a kulcsszavakat:pokol,menny,Isten? Ha tényleg nem létezik egyik sem akkor miért félnek az emberek a haláltól? A szívünk mélyén tudja mindenki,hogy azután találkozunk valakivel akinek számot kell adni. Ha meghalunk és nincs semmi utána akkor mitől félnénk?
Segíteni szerettem volna neked az előző válaszommal de úgy látom nem hallgatsz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!