Szerintetek ez a rocker kategóriába tartozik?
Figyelt kérdés
Szüleim nagyon sokat piszkálnak azzal hogy úgy nézek ki mint egy halálmadár, hogy egy lánynak nem kéne rockernek lennie...
Legtöbbször sötét ruhákban járok, szűk farmer, feszülős póló. Együtteses pólóm is van, 3 darab. Vagy vastag karpántot hordok vagy Iron Maiden-es karkötőt, emellett szoktam kék illetve fekete kendőt is a nyakamba tenni.
15/L
2017. dec. 30. 20:44
11/13 Clay Morrow válasza:
Biztos, hogy nem a hip-hop-hoz.
Maradj ilyen.
12/13 anonim válasza:
Nem a kinézet a kérdés, hanem hogy divatból csinálod vagy ez is vagy valójában. Amúgy meg tégy úgy ahogy jónak érzed, addig a jó amíg nem hagyod hogy a környezeted formáljon, hanem Te magad vagy és azt adod ami vagy.
13/13 anonim válasza:
Nekem az apám mondja ezt, pedig még nem is tudja miket szoktam hallgatni... Szerintem efy Slipknottól agybajt kapna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!