Lányok! Ti is vonzónak találjátok, ha két fiú verekszik?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen vérre menő küzdelemre gondolok, hanem inkább amolyan kakaskodásra. Kiváncsi lennék mások véleményére is :)2017. dec. 30. 19:42
1/16 anonim válasza:
Nagyon nem.Sose érdekelne olyan fiú,még barátilag sem,aki erőszakos/feltűnési viszketegsége van.
14/L
2/16 anonim válasza:
Nem szeretem az egresziv emvereket,
4/16 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, csak a csajokkal. :)
24/F
6/16 anonim válasza:
Az első válaszoló nagyon szépen leírta, én is úgy gondoltam mindig!
8/16 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és szerintem egy nézeteltérés megmérettetéssel való kezelése igenis lehet férfias. Természetesen hogyha azt megfelelően teszik.
De a játszótéri vagy buszmegálló melletti egymás pacskolása, vagy gyengébbre rászállás, ok nélküli méltóságot nem ismerő agresszívoskodás gyenge jellemre vall és taszító.
Mindent lehet jól, méltóságteljesen és gusztustalanul is csinálni. Akinek utóbbi imponál az a saját sírját ássa ilyen férfi mellett.
9/16 anonim válasza:
Csak akkor,ha értem verekednek össze.:D
10/16 anonim válasza:
Én voltam erőszakos, aki felkapta a vizet 14-15 évesen, nem bírtam magammal. Kötözködtek osztálytársak, én meg ütéssel adtam vissza. Némelyik majdnem rendőrségi ügy lett belőle. Most visszagondolva 29 évesen nagyon szégyellem magam, 10-ból 10 !!!tanult!!! (mégegyszer leírom) tanult csajoknál nem jön be! Nagyon nem!!! Nagyon kerültek a lányok az osztályból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!