Bejelöl titeket egy vadidegen Facebookon, mit tesztek?
Én nem szoktam megijedni, maximum meglepődök, amikor ilyen arab csávók jelölnek be teljesen ismeretlenül, hogy ezek mégis hogy találtak meg :) A külföldi nevű, vagy kamu profilnak tűnőket azonnal törlöm. Letiltani nem szoktam, ha nem zaklat, nem írogat, akkor feleslegesnek tartom.
Ha számomra ismeretlen, de magyar nevű, valódi profilú személynek tűnő valakiről van szó, akkor ránézek az adatlapjára, hátha kiderül, hogy valójában ismerem valahonnan. Néha írok is az illetőnek, hogy ismerjük-e egymást, ha gyanús, hogy van rá esély. Ha biztosan tudom, hogy nem ismerem, azonnal törlöm a felkérését. Ennyi.
Nem jelölöm vissza, ennyi.
Őszintén szólva még azokat sem szoktam, akikről tudom, hogy mondjuk egy suliba jártunk, de sosem beszélgettünk (tehát kvázi a „látásból ismerem” kategória).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!