Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bejelöl titeket egy vadidegen...

Bejelöl titeket egy vadidegen Facebookon, mit tesztek?

Figyelt kérdés
Kérdés nélkül tiltjátok? Vagy írtok neki, megkérdezitek kicsoda? Számít ha vannak közös ismerősök? Ijesztő ez a mai világban, hogy valaki bejelöl pedig nem is ismer?
2017. dec. 30. 12:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam megijedni, maximum meglepődök, amikor ilyen arab csávók jelölnek be teljesen ismeretlenül, hogy ezek mégis hogy találtak meg :) A külföldi nevű, vagy kamu profilnak tűnőket azonnal törlöm. Letiltani nem szoktam, ha nem zaklat, nem írogat, akkor feleslegesnek tartom.

Ha számomra ismeretlen, de magyar nevű, valódi profilú személynek tűnő valakiről van szó, akkor ránézek az adatlapjára, hátha kiderül, hogy valójában ismerem valahonnan. Néha írok is az illetőnek, hogy ismerjük-e egymást, ha gyanús, hogy van rá esély. Ha biztosan tudom, hogy nem ismerem, azonnal törlöm a felkérését. Ennyi.

2017. dec. 30. 13:15
 12/26 anonim ***** válasza:
Én az összes ilyen esetben írok egy levelet az illetőnek a felül érdeklődve, hogy honnan ismerjük egymást. Velem volt már olyan eset is, hogy szintén gőzöm nem volt kicsoda az illető, de a válaszleveléből kiderült, hogy régen, mikor még diákok voltunk, akkor egyszer együtt dolgoztunk és ott sokat beszélgettünk. De mivel nem volt nagy jelentősége, az évek alatt sajnos elfelejtettem az illetőt. Ilyen esetben szerintem kellemetlen lett volna, ha kapásból tiltom a személyt. Vagy egy másik esetben kiderült, hogy az illetővel távoli rokonok vagyunk. Én nem tudtam róla, de neki az anyukája ismerte az én anyukámat és így engem megtaláltak Facebookon. Szintén nagyon gáz lett volna a tiltás/visszautasítás. Szerintem az a legbölcsebb, ha az ember rákérdez, hogy mit akar. Persze sokan valóban idegenek és nem is írnak vissza a levélre. Az ilyeneket már nyugodtan visszautasítom.
2017. dec. 30. 13:16
 13/26 anonim ***** válasza:
Megnézem az adatlapját, és ha tényleg sehova, senkihez nem tudom kötni, hogy ismerős lenne, akkor elutasítom. De vannak az ilyen visszatérő jelölgetők, akik 10 elutasítás után is megint bejelölnek, na azokat vagy tiltom, vagy csak simán függőben hagyom.
2017. dec. 30. 13:17
 14/26 anonim ***** válasza:
Ráírok, hogy ki az, majd észbe kap, hogy téves.
2017. dec. 30. 14:15
 15/26 anonim ***** válasza:
Vissza szoktam mindenkit jelölni, mert simán lehet, hogy ismerem, csak nem emlékszem rá (ez van, ha a név- és arcmemóriád is pocsék), vagy érdekelne, amit akar. Volt már emiatt indonéz ismerősöm is, mert miért ne. Nem aggódok az idegenek miatt, úgyis egy kémsite az egész fécesz, épp ezért semmi személyeset nem rakok fel, fényképet sem engedek magamról, minden adatom hamis. Pár havonta nagytakarítást tartok és letörlök mindenkit, akit ismeretlenül visszajelöltem, de azóta sem kezdeményezett kommunikációt (általában nem szoktak)
2017. dec. 30. 15:08
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha a nevét normálisan letudta írni. Tehát nem Kisztofer, JB Khalfa. Egynél több profilképe van. 60%
2017. dec. 30. 15:11
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés nélkül megy a feljelentés
2017. dec. 30. 15:13
 18/26 anonim ***** válasza:
Azonnal tiltom.
2017. dec. 30. 15:29
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem jelölöm vissza, ennyi.

Őszintén szólva még azokat sem szoktam, akikről tudom, hogy mondjuk egy suliba jártunk, de sosem beszélgettünk (tehát kvázi a „látásból ismerem” kategória).

2017. dec. 30. 15:40
 20/26 anonim válasza:
nem kell túl bonyolitani vagy törlöm vagy hagyom úgy
2017. dec. 30. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!