Mi tesz leginkább boldoggá?
Figyelt kérdés
Mi okozza nálatok a legfelszabadultabb pillanatokat? (Mondhattok több ilyent is)2017. dec. 29. 22:26
11/24 anonim válasza:
Amikor beszélgetek egy bizonyos személlyel, vagy amikor valamiben jobb vagyok másoknál, pl. az iskolában egy dolgozatom jól sikerül, miközben az osztály nagy részének nagyon rosszul és a tanár megdicsér mindenki előtt. Meg úgy általánosságban szeretem, amikor bókolnak nekem, főleg, ha az a kinézetemre irányul. Olyankor egy pár pillanatra nem érzem magam ocsmánynak és örülök, hogy valaki kedves akar lenni hozzám.
12/24 anonim válasza:
A szerelmem lénye, erdei séta, hóesés, olvasás...
13/24 anonim válasza:
Utazás messzire (repülővel)
A férjemmel este lefeküdni az ágyba ( és ezen belül minden, beszélgetés, nevetgélés szex, alvás)
14/24 anonim válasza:
A szex... Bár nem tudom ez mennyire igaz, mert élvezem továbbra is, nem kényszer, de függő vagyok
16/24 anonim válasza:
rákattanni valami hülyeségre, és addig nevetni rajta, míg meg nem fájdul a hasizmom.
17/24 anonim válasza:
Barátokkal nevetni, utazás, sminkelés.
20/24 anonim válasza:
Mindig próbálom bebeszélni magamnak, hogy nem kell másokkal foglalkozni, ez az én életem, szarjam le a kamubarátokat, aki nem keres azt én se keressem, ne legyek pincsikutya, sokszor úgy érzem ilyenkor jön egy adrenalinlöket, a magam ura vagyok, én lehetek végre az életem főszereplője.
Ezen kívül sminkelés, meg amikor kencékkel kenegetem magam(arcmaszk, ilyesmi), hajmosás, zene (csakis Halsey, vele teljesen tudok azonosulni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!