Nem mondom azt, hogy én hű de okos vagyok, de az a nagymértékű ostobaság és butaság kezd elkeseríteni, és még mintha szándékosan büszkék is lennének erre
Engem te keserítesz el, mert azt hiszed, hogy jobb vagy azoknál, akiket próbálsz jellemezni. De igazából csak annyit tudsz mondani hogy blablabla buták az emberek blablabla..semmi konkrét dolog. Szerintem te pont olyan homály vagy mint ők, csak különbnek hiszed magad.
2017. dec. 29. 14:55
12/17 anonim válasza:
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan kezeli az életét. Sokszor akaratunkon kívül is akadályoz az élet bennünket a változás terén. Nem értem miért foglalkozol más emberekkel, ha ennyire zavarnak. Nem kell empatikusnak lenned ha nem akarsz, de miért ítélsz el másokat? Nem vagyunk egyformák, másmilyen a természetünk.
Szerintem saját magadat idegesíted ezzel, ne foglalkozz másokkal, és akkor nem kell a "buta" emberek miatt nyugtalankodnod.
2017. dec. 29. 14:58
13/17 anonim válasza:
Nem buták, inkább kicsiben látják a világot. Nekik az utca, ahol élnek az egész világ, és ha sárga ruha van rózsaszín helyett a gyereken, az nekik egy havi botrányuk.
Nem éri őket elég inger.
2017. dec. 29. 15:29
14/17 anonim válasza:
Ha ez elkeseredettséggel tölt el, akkor töröld magad az oldalról, hiszen itt koncentráltabban szembesülsz ezzel, mivel nem az örömet jönnek ide megosztani az emberek. Ha pedig maradsz, akkor a magad részét tedd meg, hogy ne így legyen, taníts, értelmezz, adj tapasztalatokat, bátoríts, tanácsolj, de ne ítélkezz.
2017. dec. 29. 15:52
15/17 anonim válasza:
Én csak jókat nevetek rajtuk, nem tudsz tenni semmit ez ellen. Magaddal foglalkozz, ne másokkal.
2017. dec. 29. 22:03
16/17 anonim válasza:
köszönd a szappanoperáknak, régebben nem voltak ilyen sötétek.
2017. dec. 31. 00:19
17/17 anonim válasza:
Magyarországon?
- az oktatás elég gyatra
- történelmi, kulturális okok
- az értelmesebb emberek zöme elment már külföldre a fiatalok közül, egy idő után már nem is erőltetik azt h feljárjanak magyar oldalakra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!