Csak én érzem önigazolásnak, amikor sokan leírják, hogy nincs tévéjük?
Bármilyen filmes vagy televíziós témánál jön valaki, aki odaírja, hogy nincs tv-je, vagy na, pont ezért nincs tv-je. Mindig az az érzésem, hogy ezzel csak dicsekszik, főleg, ha nem is tett hozzá egyéb megjegyzést, nem válaszolt az eredeti témára.
Ráadásul ők sokszor még tudják is, ki az a VV anyámkínja. Nekem van tv-m, e percben is megy, mégse tudom, ki az a VV tökömtudjaki. Mindig az az érzésem, hogy akinek ki kell dobnia a tv-jét ahhoz, hogy ne nézzen benne baromságot, az jobban függője a készüléknek, mint az, akinek van. Annak idején gimiben a rajztanárunk is egy órát papolt róla, miért ne nézzünk Győzikét, és közben el is mesélte az összes epizódot, amit ő ezek szerint látott, én meg addig nem is tudtam, mi van benne, pedig már tizenévesen is saját tv-m volt. És ha valakinek saját tv-je volt, mindenki azt hiszi, csak butaságokat nézhetett benne. Persze ilyenkor jön a másik véglet, aki azzal menőzik, hogy ő csak a NatGeót nézi.
Félreértés ne essék, nem azokra vonatkozik a kérdés, akiknek nincs tévéjük, hanem azokra, akik késztetést éreznek, hogy ezt mindenhova odaírják, akkor is, ha nem tudnak semmihez hozzászólni. (Várom az első trollt, aki ide is ezt kommenteli.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!