11/17 anonim válasza:
Én is Nikolett vagyok. Régen nem igazán szerettem, most valahogy tetszik. Sokféle elvetemült becenevem volt már (Nikcsi, Nixon, Niktóriaxd), ezenkívül Nixi, Nici, Nikol:D. Lehet unalmas vagy régies, nem én választottam. Kinek mi jön be, én például nem szeretem a Fruzsina/Dávid stb neveket. Na akkor mivan?:D
12/17 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte, de nem is ellenszenves ez a keresztnév. Olyan semleges. Legtöbb ismerősömet Nikinek szólítják. Egy csaj van, akinek Nikita a beceneve.
13/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, túl hideg és ellenszenves.
14/17 anonim válasza:
Fura hogy valaki pont a becézését nem szereti, nekem viszont tetszik a Niki becézése. Ha túl hideg valakinek, akkor ott a Nikoletta.
15/17 anonim válasza:
14! Te miért vonsz össze egy válaszodban két teljesen különböző véleményt?
Nekem semleges, utánam lévőnek hideg. Úgy válaszolsz valamire, amit nem is értelmezel, csak írsz a vakvilágba. Ne vond össze kettőnk válaszát.
16/17 anonim válasza:
Nem rossz, de van egy kis idegen hangzása. A Niki becenév pedig nem tetszik. De úgy, hogy Nikolett, úgy inkább tetszik, mint nem.
17/17 anonim válasza:
Szerintem szép név, de én is rengeteg Nikolettet ismerek.
Nem tudom lehet-e így becézni, de szerintem aranyos Lettiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!